Κρήτη: Συνελήφθη ο χειριστής του jet ski - Αγωνία για τον 10χρονο

Πώς έγινε το ατύχημα

Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Συνελήφθη ο οδηγός του τζετ σκι που ξέφυγε της πορείας του στην Κρήτη και οδήγησε στον τραυματισμό το 10χρονο παιδί, το οποίο δίνει «μάχη» με τη ζωή του στο νοσοκομείο.

Κρήτη: Διασωληνωμένο το 10χρονο αγόρι που τραυματίστηκε με jet ski

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμενικού ο 32χρονος συνελήφθη για παράβαση του νόμου περί ασφάλειας της συγκοινωνίας και για σωματική βλάβη από αμέλεια. Πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν ότι ο άνδρας ήταν ιδιαίτερα έμπειρος στο χειρισμό των τζετ σκι, καθώς εργαζόταν στην επιχείρηση του εκμισθωτή των θαλάσσιων σπορ.

Νωρίτερα, είχε συλληφθεί και ο εκμισθωτής των τζετ σκι, όμως στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

Κρήτη: Σε σοβαρή κατάσταση ο 10χρονος

Την ίδια ώρα, το 10χρονο παιδί  νοσηλεύεται διασωληνωμένο στη Μονάδα  Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ, σοβαρά τραυματισμένο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και αιματώματα, τα οποία οι γιατροί ελπίζουν ότι θα απορροφηθούν.

Ατύχημα με τζετ σκι στην Κρήτη - Αγωνία για τον 10χρονο που τραυματίστηκε

Διασωληνωμένο νοσηλεύεται το 10χρονο παιδί που τραυματίστηκε / neakriti.gr

Κρήτη: Πώς έγινε το μοιραίο ατύχημα με το τζετ σκι

Ο αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Μακρύ Γιαλού όπου σημειώθηκε το ατύχημα, περιέγραψε στο neakriti.gr πώς έγινε η τραγωδία:

«Από όσα έχω μάθει το 10χρονο αγόρι που έχει καταγωγή από τη μητέρα του από τον Μακρύ Γιαλό και έχει μεγαλώσει με την οικογένεια του στη Γερμανία, όπως και ο 32χρονος φίλος της οικογένειας, που οδηγούσε το τζετ σκι, είχαν ολοκληρώσει τη βόλτα τους στη θάλασσα και είχαν πάρει το διάδρομο προς το σημείο όπου έπρεπε να σταματήσουν το τζετ σκι, πιο μακριά από την ακτή, μπαίνοντας με μικρή ταχύτητα προς το σημείο του τερματισμού. Για άγνωστο λόγο δεν έκοψαν ταχύτητα, μπήκαν με φόρα στον διάδρομο του τερματισμού και βγήκαν στη στεριά χτυπώντας σε έναν ξύλινο στύλο που βρίσκεται μπροστά στην κατασκευή, όπου φυλάσσονται τα πλωτά μέσα. Ο ιδιοκτήτης των θαλασσίων σπορ, που θα μπορούσε να σταματήσει το τζετ σκι χρησιμοποιώντας το τηλεκοντρόλ το οποίο είχε στα χέρια του, δεν πρόλαβε να αντιδράσει, καθώς είχε εμπιστοσύνη στον 32χρονο που έβλεπε ότι κατευθυνόταν προς τον τερματισμό. Το παιδί που καθόταν μπροστά από τον οδηγό χτύπησε με το κεφάλι πάνω στο ξύλινο σταθερό σημείο και άρχισε αμέσως να αιμορραγεί ενώ ο 32χρονος που ήταν πίσω του, τραυματίστηκε πολύ ελαφριά», είπε.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top