Ηλεκτροπληξία 11χρονος: Ξεσπά ο πατέρας - «Θα μου έλεγαν συλλυπητήρια;»

Μηνύσεις ετοιμάζει η οικογένεια του παιδιού

Νομικά θα κινηθούν οι γονείς του 11χρονου μαθητή που έπαθε ηλεκτροπληξία, από κολώνα φωτισμού,  την ώρα που έπαιζε σε πλατεία στη Νέα Ιωνία όπως αποκάλυψε χθες το δελτίο του Star και η Άννα Λίτινα. Ήδη διενεργείται προανάκριση από την αστυνομία, ενώ ο πατέρας του μικρού αγοριού ζητά να αποδοθούν ευθύνες, καθώς το παιδί του γλίτωσε τα χειρότερα την τελευταία στιγμή. 

Νέα Ιωνία: 11χρονος έπαθε ηλεκτροπληξία ενώ έπαιζε σε παιδική χαρά

Ο πατέρας του μικρού Κωνσταντίνου ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει πως ο γιος του ζει από θαύμα. Όπως καταγγέλλει μιλώντας στο Star,  η κατάσταση στις πλατείες της περιοχής δεν είναι και η καλύτερη. Οι γονείς καρδιοχτυπούν κάθε φορά που πηγαίνουν τα παιδιά τους να παίξουν. 

Νέα Ιωνία: 11χρονος έπαθε ηλεκτροπληξία ενώ έπαιζε σε παιδική χαρά

Ο 11χρονος ακούμπησε τα γυμνά καλώδια που προεξείχαν και χτυπήθηκε από το ρεύμα / Φωτογραφία από το δελτίο του Star

«Εγώ θα κινηθώ νομικά κατά παντός υπευθύνου. Δε θα το αφήσω έτσι. Γιατί μπορεί να μην ήταν το παιδί μου, αλλά μπορεί αύριο να είναι άλλο παιδί. Περιμένει ο Δήμος από το γονέα; Δεν υπάρχουν αρμόδια όργανα να ελέγχουν τις πλατείες, ηλεκτρολόγοι, μηχανολόγοι, μηχανικοί, δηλαδή τι κάνουμε;», είπε και πρόσθεσε οργισμένος:

Τι θα μου λέγανε ο κρατικός φορέας, δήμος, περιφέρεια, συλληπητήρια για το παιδί μου; Τι θα μου λέγανε ότι φταίω που τον πάω πλατεία και παίζει; Ότι φταίω που ακούμπησε την κολώνα; 

Νέα Ιωνία: Προανάκριση για τον 11χρονο που χτυπήθηκε από ρεύμα

Ήδη από την αστυνομία διενεργείται προανάκριση για τον τραυματισμό του μικρού Κωνσταντίνου. 

«Ήδη από αυτοψία που έγινε από τον ΔΕΔΔΗΕ θα συντάξει συγκεκριμένη έκθεση ότι αυτές οι κολώνες ηλεκτροφωτισμού δεν ανήκουν στη συντήρηση του ΔΕΔΔΗΕ αλλά ανήκουνε στη συντήρηση και την εγκατάσταση που διενεργεί ο δήμος Νέας Ιωνίας», ανέφερε η δικηγόρος της οικογένειας του 11χρονου.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top