Μάχη με το οστεοσάρκωμα δίνει ο 9χρονος Γιαννάκης

Ο μικρός ήρωας ετοιμάζεται για το «ταξίδι της ελπίδας»

Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» βρέθηκε ο 9χρονος Γιαννάκης με την οικογένειά του που εδώ και τρία χρόνια δίνει μάχη με το οστεοσάρκωμα.

Ο μικρός ήρωας έχει ήδη υποβληθεί σε ακρωτηριασμό του ποδιού του, όμως αυτό δεν τον σταματά από το αντιμετωπίζει τα πάντα με χαμόγελο. Στο πλάι του είναι πάντα οι γονείς του και η μικρή του αδελφή Σοφία.

Οι γονείς του για να εξηγήσουν στον μικρό Γιαννάκη την κατάσταση, παρομοίασαν την αρρώστειά του με στρατιώτες που δίνουν μάχη μέσα στο σώμα του και αυτό του έδωσε δύναμη και κουράγιο. Μάλιστα όταν έπρεπε να του μιλήσουν για τον ακρωτηριασμό του είχαν ήδη δείξει φωτογραφίες του πρωταθλητή ποδηλασίας Νίκου Παπαγγελή. ο οποίος και εκείνος έχασε το πόδι του σε ηλικία 15 ετών.

Σήμερα ο μικρός Γιαννάκης έχει κάνει υποτροπή για τρίτη φορά, έχει βάλει μόσχευμα στον αριστερό μηρό, έχει κάνει μεταμόσχευση αυτόλογη μυελού των οστών και έχει κάνει πολλές χημειοθεραπείες ώστε να αντιμετωπίσει το οστεοσάρκωμα.

H οικογένεια στις 10 Ιουλίου θα πρέπει να μεταφερθεί στην Αμερική όμως τα έξοδα είναι υπέρογκα. Αυτό που χρειάζεται ο Γιαννάκης είναι σίγουρα μια μεγάλη αγκαλιά για να πάνε όλα καλά.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top