Στους 81 οι νεκροί από το ναυάγιο στην Πύλο

Εντοπίστηκαν άλλες τρεις σοροί

Προθεσμία 24 ωρών για να απολογηθούν πήραν τα εννέα άτομα που έχουν συλληφθεί ως διακινητές για το πολύνεκρο ναυάγιο στην Πύλο / Kεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Ακόμα μία σορός ανασύρθηκε από τη θαλάσσια περιοχή νοτιοδυτικά της Πύλου, κοντά στο σημείο όπου σημειώθηκε το πολύνεκρο ναυάγιο με το μοιραίο αλιευτικό. Ήδη η σορός μεταφέρθηκε στο λιμάνι της Καλαμάτας.

Πύλος: Ενώπιον της ανακρίτριας Καλαμάτας οι εννέα διακινητές

Νωρίτερα το απόγευμα κατά τη διάρκεια της συνεχιζόμενης επιχείρησης έρευνας και διάσωσης, εντοπίστηκαν άλλες δύο σοροί και συγκεκριμένα δύο ανδρών. Πλέον ο αριθμός των νεκρών ανέρχεται σε 81.

Ναυάγιο στην Πύλο: Εντοπίστηκαν άλλες δύο σοροί

Στους 81 οι νεκροί από το ναυάγιο στην Πύλο

O αριθμός των αγνοουμένων παραμένει άγνωστος, με τις έρευνες για τον εντοπισμό τους να συνεχίζονται.

Στο μεταξύ προθεσμία για να απολογηθούν αύριο Τρίτη πήραν οι 9 Αιγύπτιοι φερόμενοι διακινητές. Οι συνήγοροί τους ζήτησαν να ενημερωθούν για το σύνολο της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί.
 

Ναυάγιο Πύλος: Δύο μήνες ετοίμαζε το κύκλωμα το «ταξίδι του θανάτου»

Η απάντηση του Λιμενικού σε ρεπορτάζ του BBC

Την ίδια ώρα το ελληνικό Λιμενικό διέψευσε ρεπορτάζ του BBC που υποστηρίζει  ότι το πλοίο ήταν ακίνητο για 7 ώρες και άρα θα έπρεπε να είχαν παρέμβει οι ελληνικές αρχές. 

«Συνολικά το συγκεκριμένο αλιευτικό σκάφος από την ώρα του εντοπισμού του μέχρι την βύθιση του διήνυσε συνολικά περί τα 30 ν.μ.» αναφέρει το Λιμενικό.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top