Φώτης Πονηρός: Διαγνώστηκε με κορωνοϊό και το ίδιο βράδυ υπέστη ανακοπή

Θλίψη για τον χαμό του 40χρονου επιχειρηματία

Θλίψη προκάλεσε η είδηση για τον ξαφνικό θάνατο του 40χρονου κοσμηματοπώλη της Μυκόνου, Φώτη Πονηρού

Φώτης Πονηρός: Πέθανε ξαφνικά ο γνωστός κοσμηματοπώλης

Όπως είπε ο αδελφός του στην εκπομπή T- Live ο επιχειρηματίας υπέστη ανακοπή, ενώ νοσούσε από κορωνοϊό. Μάλιστα όπως επεσήμανε την ίδια μέρα που έφυγε από τη ζωή είχε βγει θετικός στον covid-19 και θα παρέμενε στο σπίτι του για να αναρρώσει. 

Ο Φώτης Πονηρός είχε διαγνωστεί με κορωνοϊό και υπέστη ανακοπή

Ο Φώτης Πονηρός είχε διαγνωστεί με κορωνοϊό και υπέστη ανακοπή

«Έφυγε από ανακοπή. Είχε κορωνοϊό, μέσα σε μια μέρα δηλαδή και το βράδυ έπαθε ανακοπή. Χθες το απόγευμα. Πήγε έκανε ένα τεστ covid, διαγνώστηκε θετικός, πήγε σπίτι του, αυτό. Δεν είχε κανένα πρόβλημα, εγώ το ήξερα ότι είχε διαγνωστεί με covid, με πήρε τηλέφωνο και μου το είπε και ότι θα είναι δύσκολο να πάει στη δουλειά τις επόμενες μέρες, να ανοίξει το κατάστημα της Μυκόνου. Ήταν στο κρεβάτι, θα καθόταν δυο, τρεις μέρες, όσο ήταν. Ένιωθε δυσφορία» είπε ο Γιώργος Πονηρός στον Alpha.

Ποιος ήταν ο Φώτης Πονηρός

Ο Φώτης Πονηρός και τα δύο μεγαλύτερα αδέλφια του ανήκαν στην Τρίτη γενιά της οικογενειακής επιχείρησης κοσμημάτων Πονηρού με καταστήματα σε Αθήνα, Μύκονο και Σαντορίνη. 

Ο Φώτης Πονηρός συνέχιζε την οικογενειακή επιχείρηση κοσμημάτων σε Αθήνα, Μύκονο και Σαντορίνη

Ο Φώτης Πονηρός συνέχιζε την οικογενειακή επιχείρηση κοσμημάτων σε Αθήνα, Μύκονο και Σαντορίνη

Είχε σπουδάσει σχεδίαση κοσμημάτων στη Φλωρεντία και γεμολογία και συνέχιζε την οικογενειακή παράδοση σχεδιάζοντας κοσμήματα με έμπνευση από την ελληνική φύση, την ιστορία και την αρχιτεκτονική της Ελλάδας.

Μαζί με τον αδελφό του, είχαν διακριθεί επί έξι συνεχόμενες χρονιές, από το 2012 έως και το 2017, στα διεθνή βραβεία «Giuseppe Sciacca» , για τον σχεδιασμό κοσμημάτων.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top