Σοκ στην Καβάλα: 17χρονος σφηνώθηκε με μηχανή στις ρόδες απορριμματοφόρου

Θρήνος στο σχολείο του 17χρονου μαθητή

Θρήνος στην Καβάλα: Η μηχανή 17χρονου σφηνώθηκε στις ρόδες απορριμματοφόρου
Σε τροχαίο με μηχανή έχασε πριν από λίγο καιρό τη ζωή του και ένας 18χρονος στο Περιστέρι - Συγκλονίζουν τα λόγια του πατέρα του / Βίντεο από Αλήθειες με τη Ζήνα (22.05.23)

Στη θλίψη έχει βυθιστεί η Καβάλα για τον τραγικό θάνατο ενός 17χρονου μαθητή του ΕΠΑΛ που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε σήμερα το πρωί.

Μενίδι: Νέο τροχαίο με παράσυρση πεζού – Ένας νεκρός

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν νωρίτερα, το δίκυκλο στο οποίο επέβαινε ο 17χρονος μαζί με ακόμα ένα άτομο σφηνώθηκε στις ρόδες ενός μεγάλου φορτηγού, τύπου πρέσας απορριμμάτων, του δήμου Καβάλας.

Στη θλίψη έχει βυθιστεί η Καβάλα για τον τραγικό θάνατο ενός 17χρονου μαθητή του ΕΠΑΛ που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα

Το απορριμματοφόρο κατευθυνόταν προς τον ΧΥΤΑ του δήμου Καβάλας, όταν ο νεαρός φαίνεται να έχασε -σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις- τον έλεγχο και να βρέθηκε κάτω από τις ρόδες του μεγάλου οχήματος, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Όπως αναφέρει το proininews.gr, ο νεαρός ήταν μαθητής του 1ου ΕΠΑΛ Καβάλας. Το εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για το τραγικό γεγονός, τονίζοντας παράλληλα με ανακοίνωσή του ότι δεν είναι η πρώτη φορά που το σχολείο πενθεί για την απώλεια μαθητή του από δυστύχημα στην άσφαλτο.

Η ανακοίνωση του 1ου ΕΠΑΛ για τον θάνατο του μαθητή:

«Αισθήματα βαθιάς οδύνης μας κυρίευσαν, όταν πριν από λίγο πληροφορηθήκαμε τον θάνατο μαθητή μας σε τροχαίο δυστύχημα στην περιοχή του Αγίου Τρύφωνα. Ο μαθητής μας είναι ο ... (το όνομα του παιδιού), οδηγός της μηχανής που «καρφώθηκε» κάτω από απορριμματοφόρο του Δήμου Καβάλας.

Ένα πρόσχαρο παιδί, αγαπητό σε όλους, αθλητής, παίχτης της ομάδας ποδοσφαίρου του σχολείου μας. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του και να δώσει κουράγιο στους δικούς του.

Επισημαίνουμε για μια ακόμη φορά, ότι τα παιδιά οδηγούν τις μηχανές τους -άλλοτε με δίπλωμα, άλλοτε χωρίς- με απερισκεψία και υψηλό βαθμό επικινδυνότητας εντός και εκτός πόλης. Έχουν άγνοια κινδύνου και μπορεί να εμπλακούν σε ατύχημα οποιαδήποτε στιγμή.

Φέτος, μαθητές/-τριες του σχολείου ενεπλάκησαν σε τουλάχιστον 7 μείζονα ατυχήματα. Το σχολείο πενθεί και δεν είναι η πρώτη φορά… Ας ελπίσουμε πως θα είναι η τελευταία».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top