Προσφορά αγάπης και αλληλεγγύης για τους συνανθρώπους μας

Mέσα στις άγιες Ημέρες του Πάσχα

Το ίδρυμα Μαριάννα Βαρδή Βαρδινογιάννη και το Σωματείο «Ελπίδα - Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» ένωσαν για ακόμα μία φορά τις δυνάμεις τους μέσα στις άγιες Ημέρες του Πάσχα και άνοιξαν μια αγκαλιά αγάπης και αλληλεγγύης για εκατοντάδες συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Ο μητροπολίτης Νικαίας Αλέξιος μοιράζει στις οικογένειες που χρειάζονται υποστήριξη και συμπαράσταση, τα είδη πρώτης ανάγκης και τα αγαθά για το πασχαλινό τραπέζι που πρόσφεραν το Ίδρυμα Μαριάννα Βαρδή Βαρδινογιάννη και το Σωματείο Ελπίδα.

«Η αγάπη του σεβασμιότατου είναι εκείνη η οποία ενισχύει σε όλη την διάρκεια του έτους το έργο που γίνεται στη Μητρόπολη Νικαίας. Αυτό εκτίμησε και η κυρία Βαρδινογιάννη χρόνια τώρα, και σε κάθε έκκληση μας βρίσκεται κοντά μας», ανέφερε ο πατήρ Γεώργιος Ζώρζος, υπεύθυνος φιλανθρωπικού έργου Μητρόπολης Νίκαιας.

Με πρωτοβουλία της προέδρου των δύο φορέων κυρίας Μαριάννας Βαρδινογιάννη, η Ιερά Μητρόπολη Λάμπης, Συβρίτου και Σφακίων έλαβε καύσιμα προκειμένου να στηριχθεί η καθημερινή διανομή συσσιτίων σε άπορους συνανθρώπους μας 85 ορεινών χωριών. 

Παράλληλα τα παιδιά που φιλοξενούνται στα Παιδικά Χωριά SOS εφοδιάστηκαν με τρόφιμα μακράς διαρκείας, είδη πρώτης ανάγκης και είδη υγιεινής.

«Για μας στα παιδικά χωριά SOS η μεγάλη αγκαλιά και η μεγάλη αγάπη και υποστήριξη που η κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη δείχνει έμπρακτα και ουσιαστικά προς τα παιδιά μας, όπως και σε όλα τα παιδιά της χώρας μας είναι πάρα πολύ σημαντική», τόνισε ο Γιώργος Πρωτόπαππας, ο γενικός διευθυντής παιδικών χωριών SOS.

Όπως κάθε Πάσχα το Ίδρυμα Μαριάννα Βαρδή Βαρδινογιάννη και το Σωματείο Ελπίδα μοίρασαν δέματα αγάπης και στον δήμο Κηφισιάς για την στήριξη των ευάλωτων νοικοκυριών της περιοχής.

«Η μεγάλη προσφορά της κυρίας Βαρδινογιάννη μας φέρνει σήμερα εδώ, για να υπηρετήσουμε το καλό, και το καλό με την σειρά του υπηρετεί την κοινωνική συνοχή», τόνισε ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος.

«Συνέπεια, συνέχεια, σταθερότητα, αυτά τα 3 ιδανικά διέπουν την Μαριάννα Βαρδινογιάννη», είπε η Νίνα Βλάχου, αντιδήμαρχος Κηφισιάς.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top