Ογκολογική Μονάδα ΠΑΙΔΩΝ: Πασχαλινά χαμόγελα

Η γιορτή που διοργανώθηκε για τα παιδιά που νοσηλεύονται

Με χαμόγελα χαράς και αισιοδοξίας πλημμύρισε η Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Βαρδή Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ» κατά τη διάρκεια της μικρής γιορτής που πραγματοποιήθηκε λίγο πριν από το Πάσχα για τα παιδιά που νοσηλεύονται αλλά και το προσωπικό της Μονάδας.

Όπως κάθε Πάσχα εδώ και 33 χρόνια η κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη βρέθηκε δίπλα στα παιδιά που παλεύουν με τον καρκίνο στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων, για να τους χαρίσει την αγάπη της, να τους προσφέρει τα δώρα της και να δεχτεί τα δικά τους.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω για ακόμα μία φορά την κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη για τη διαχρονική στήριξή της στο νοσοκομείο μας, στους μικρούς μας ασθενείς και στους εργαζομένους. Θα ήθελα να ευχηθώ χρόνια πολλά με υγεία και καλή ανάσταση» ανέφερε ο Μανώλης Παπασάββας, διοικητής των νοσοκομείων Παίδων «Η Αγία Σοφία» και «Π. & Α. Κυριακού».

Οι μικροί ήρωες, τα αγγελούδια που δίνουν τη μάχη μέχρι την τελική νίκη, οι γονείς τους αλλά και το προσωπικό της μονάδας ένιωσαν τη ζεστή αγκαλιά που τόσο έχουν ανάγκη, ειδικά τις άγιες αυτές ημέρες.

Όπως κάθε χρόνο, η Πρόεδρος της ΕΛΠΙΔΑΣ στάθηκε στο πλευρό των εργαζομένων της Μονάδας, συνομίλησε μαζί τους και τους ευχαρίστησε για όσα προσφέρουν καθημερινά.  

Νοσηλευτές, προσωπικό φύλαξης και καθαριότητας έλαβαν δωροκάρτες για το πασχαλινό τραπέζι, ως μια συμβολική ένδειξη ευγνωμοσύνης για τον μεγάλο αγώνα που και εκείνοι δίνουν στο πλευρό των παιδιών.

«Εκ μέρους του νοσηλευτικού προσωπικού του ογκολογικού κέντρου Ελπίδα, θα ήθελα να ευχαριστήσω την κυρία Βαρδινογιάννη που για μία ακόμα φορά δείχνει την εκτίμησή της και την έμπρακτη συμπαράστασή της στο προσωπικό μας», τόνισε η Αλεξάνδρα Παπασαραντοπούλου, τομεάρχης Ογκολογικής Μονάδας Παίδων.

Η κυρία Βαρδινογιάννη ενημερώθηκε για την κατάσταση της υγείας των μικρών ασθενών και όλοι μαζί μοιράστηκαν μοναδικές στιγμές ελπίδας και αισιοδοξίας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top