Κακοκαιρία Barbara: Μήνυμα του 112 στην Αττική

Επικίνδυνη χιονόπτωση αύριο πριν το μεσημέρι

Η πρόγνωση του Θ. Κολυδά στο δελτίο ειδήσεων του Star για το πότε ξεκινά η «επέλαση» της κακοκαιρίας Barbara στην Αττική και ποιες περιοχές θα επηρεάσει (Video Star)    

Μήνυμα μέσω του 112 στάλθηκε εν'όψει της επέλασης της κακοκαιρίας «Barbara» σε κατοίκους της Αττικής το απόγευμα του Σαββάτου προειδοποιώντας για επικίνδυνες χιονοπτώσεις από τις προμεσημβρινές ώρες της Κυριακής 5 Φεβρουαρίου σε Βόρεια Βορειανατολική και Βορειοδυτική Αττική.

Κακοκαιρία Barbara: Στο τραπέζι και η τηλεργασία ανάλογα με την εξέλιξη 

Παράλληλα οι κάτοικοι των εν λόγω περιοχών καλούνται να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους και να ακολουθούν τις οδηγίες των αρχών.

Barbara κακοκαιρία

 

Μήνυμα 112 σε Εύβοια, Βοιωτία, Μαγνησία,Φθιώτιδα, Σποράδες 

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα, είχε σταλεί μήνυμα του 112 και στους κατοίκους της Eύβοιας, της Βοιωτίας, της Φθιώτιδας, της Μαγνησίας, των Σποράδων.

Το μήνυμα ανέφερε: «Επείγουσα ειδοποίηση. Προειδοποιητικό μήνυμα για επικίνδυνες χιονοπτώσεις από τις πρωινές ώρες της 05-02-2023 στην περιοχή σας. Περιορίστε τις μετακινήσεις στις απολύτως απαραίτητες και ακολουθήστε τις οδηγίες των Αρχών».

Παράλληλα, η Τροχαία Αττικής προχώρησε στην απαγόρευση κυκλοφορίας βαρέων οχημάτων από τις 6 σήμερα το απόγευμα, ενώ υποχρεωτικές είναι οι αλυσίδες σε όλα τα οχήματα στην Αττική.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top