Τρεις συλλήψεις για την επίθεση σε μαθητές στη Νέα Ιωνία

Δύο κορίτσια η αιτία του επεισοδίου

To ρεπορτάζ για την υπόθεση στο Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star 

Στη σύλληψη ενός 17χρονου και ακόμη δύο ανηλίκων προχώρησε η αστυνομία για την επίθεση εναντίον μαθητών στη Νέα Ιωνία.

Βγήκαν μαχαίρια σε σχολείο στη Νέα Ιωνία - Αποκλειστικές εικόνες

Συγκεκριμένα χθες το βράδυ Δευτέρας συνελήφθη ένας 17χρονος, ενώ σήμερα συνελήφθησαν ένας 16χρονος και ένας 17χρονος. Την ίδια στιγμή αναζητούνται και άλλοι μαθητές.

Δύο κορίτσια, σύμφωνα με τις καταθέσεις που έλαβαν οι αστυνομικοί, ήταν η αιτία της επίθεσης από ομάδα περίπου 20 εξωσχολικών.

Νέα Ιωνία: Το χρονικό της συμπλοκής

Η επίθεση των εξωσχολικών έγινε την ώρα που τα παιδιά σχολούσαν. Μια ομάδα περίπου 20 ατόμων, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους με full face επιτέθηκαν και χτύπησαν δύο μαθητές. 

Νέα Ιωνία: Το χρονικό της επίθεσης στους μαθητές

Μάλιστα, ο ένας από αυτούς τραυματίστηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο, λίγα λεπτά μετά τη συμπλοκή που έγινε έξω από το σχολείο του. 

Η ώρα ήταν λίγο μετά τις δύο το μεσημέρι. Το κουδούνι μόλις είχε χτυπήσει και οι μαθητές σιγά σιγά έφευγαν από το σχολείο. Ξαφνικά, σύμφωνα με πληροφορίες, εμφανίστηκαν περίπου 20 άτομα, τα οποία είχαν μαχαίρια και πεταλούδες πάνω τους, όπως αποκάλυψε αυτόπτης μάρτυρας.  

Οι νεαροί φέρεται να αναζητούσαν έναν συγκεκριμένο μαθητή. Στην προσπάθειά τους να τον βρουν, οι άγνωστοι επιτίθεντο σε όποιον έβρισκαν μπροστά τους. 

 

 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top