Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Η πρώτη έξοδος της Άννας-Μαρίας μετά την κηδεία

Γευμάτισε με τα παιδιά και τα εγγόνια της στην Αθηναϊκή Λέσχη

Η οικογένεια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου θα τελέσει τρισάγιο στη μνήμη του, σε στενό κύκλο, στο Τατόι, αύριο Πέμπτη. Τα παιδιά του βρίσκονται συνεχώς κοντά στη μητέρα τους. 

Οκτώ μέρες μετά τον θάνατο του, η Άννα- Μαρία γευμάτισε με τα παιδιά και τα εγγόνια της σε γνωστό εστιατόριο, κοντά στο σπίτι της.

Στα αποκλειστικά πλάνα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star,  απαθανατίζεται η πρώτη έξοδος της Άννας– Μαρίας μετά την κηδεία του τέως βασιλιά, συνοδευόμενη από την κόρη της Αλεξία.

Βάζοντας το χέρι της στην καρδιά, όπως έκανε και όταν έφθασε στην Μητρόπολη, η Άννα- Μαρία ευχαρίστησε τον κόσμο που παρέστη στην τελετή, απαντώντας στον Βαγγέλη Γκούμα: «Συγκινηθήκαμε με όλο τον κόσμο».

Μητέρα και κόρη περπατώντας στο κέντρο της Αθήνας, έφθασαν στην Αθηναϊκή Λέσχη, στην οδό Πανεπιστημίου, για να γευματίσουν με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας και με λίγους στενούς φίλους.

Η Μαρί Σαντάλ με την κόρη της Μαρία Ολυμπία, ο Νικόλαος με την Τατιάννα Μπλάτνικ, ο Φίλιππος και η Θεοδώρα έφθασαν λίγα λεπτά πριν από τη μητέρα τους. Ο Παύλος τους περίμενε εκεί, φροντίζοντας για όλες τις λεπτομέρειες.  

Εκεί ήταν και τα τρία αγόρια του Παύλου, τα εγγόνια της Άννας- Μαρίας, που δε σταμάτησαν να ζητούν από τη γιαγιά τους να τους περιγράψει προσωπικές στιγμές με τον σύζυγό της και παππού τους. 

Η Άννα Μαρία και οι αδελφές του Κωνσταντίνου, Σοφία και Ειρήνη, βγαίνοντας από το εστιατόριο επιβιβάστηκαν σε ένα βανάκι για να επιστρέψουν στο σπίτι.

Κύριο μέλημα των παιδιών του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου είναι η μητέρα τους. Γι’ αυτό και θα παρατείνουν την παραμονή τους στην Αθήνα. 

Σε στενό κύκλο το τρισάγιο

Αύριο συμπληρώνονται εννιά μέρες από τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και η οικογένεια του σε στενό κύκλο θα τελέσει τρισάγιο στη μνήμη του. Αυτό επιβεβαίωσε και ο πρωτότοκος γιος του. Η οικογένεια θέλει να γίνει η τελετή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Θέλουν να εκφράσουν τα συναισθήματα τους χωρίς κάμερες και φωτογράφους.  

Εκτός από τη σύζυγο και τα παιδιά του θα παραστούν οι αδελφές του Κωνσταντίνου, η  πρώην βασίλισσα της Ισπανίας Σοφία και η Ειρήνη. 
Σήμερα αναχώρησε από την Αθήνα για τα Κανάρια νησιά, ο Κάρλο Μοράλες σύζυγος της Αλεξίας και ο γιος τους, Κάρλο. Οι κόρες του ζευγαριού επέστρεψαν στην Ισπανία χθες. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να φύγουν η Μαρί Σανταλ, σύζυγος του Παύλου και η κόρη τους Ολυμπία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top