Άγριο σκηνικό στην Κρήτη: Τον μαχαίρωσαν και του δάγκωσαν το μάγουλο

33χρονος δέχτηκε επίθεση στις Μοίρες

μαχαίρωμα Κρήτη

Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στις Μοίρες Κρήτης. Ένας 33χρονος επιτέθηκε στον σύντροφο της πρώην συζύγου του και τον μαχαίρωσε στα πλευρά, ενώ τον δάγκωσε και στο μάγουλο, κόβοντάς του ένα τμήμα.

Κρήτη: Ακρωτηριάστηκε το χέρι της 26χρονης που εγκλωβίστηκε στη μηχανή κιμά

«Είναι επικίνδυνος. Κινδυνεύει η ζωή μου. Είναι η τρίτη φορά που απειλεί να με σκοτώσει, δυο φορές με μαχαίρι και μία με αυτοκίνητο. Είναι καταγεγραμμένα όλα στην Αστυνομία» λέει ο 33χρονος που έπεσε θύμα επίθεσης.

Όπως περιέγραψε στο cretalive.gr ο 33χρονος, o δράστης πήγε για - ακόμη μια φορά- κάτω από το σπίτι της οικογένειας του, στις Μοίρες και άρχισε να φωνάζει και να βρίζει. Όπως εί[ε, μέσα στο σπίτι βρίσκονταν δυο παιδιά, 10 ετών και μόλις 8 μηνών.

Κάποια στιγμή κατέβηκα. Είχε κρυφτεί πίσω από ένα 4χ4. Τότε έπεσε πάνω μου και με μαχαίρωσε πισώπλατα και στα πλευρά έξι φορές. Ευτυχώς, δεν κατάφερε να με τραυματίσει βαθιά και να με πλήξει σε κάποιο ζωτικό όργανο. Παλέψαμε. Τότε με δάγκωσε στο μάγουλο.

Ο 33χρονος υποστηρίζει ότι όσο ο δράστης κυκλοφορεί ελεύθερος, είναι επικίνδυνος και ζητά από την Αστυνομία να τον συλλάβει, το συντομότερο δυνατό.

Το σοκαριστικό περιστατικό κινητοποίησε τις αρχές και ο δράστης αναζητείται.

Την προανάκριση έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top