Μεσσήνη: «Δεν ήταν ο πατέρας μου εκείνος που σκότωσε τη μάνα μου»

«Έχω συγχωρέσει τον πατέρα μου» – Συγκλονίζει ο γιος του ζευγαριού

Όσα είπε ο γιος του ηλικιωμένου που σκότωσε τη σύζυγό του με βαριοπούλα / Βίντεο Mega

Συγκλονίζει ο γιος του ηλικιωμένου στη Μεσσήνη που σκότωσε τη μητέρα του με βαριοπούλα την ώρα που κοιμόταν και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του. Όπως είπε, έχει συγχωρέσει τον πατέρα του για την τραγωδία που προκάλεσε, καθώς είχε σοβαρό ψυχολογικό πρόβλημα το τελευταίο διάστημα και βασανιζόταν, δεν ήταν ο εαυτός του.

Μεσσηνία: Ιεροψάλτης ο 80χρονος που σκότωσε τη σύζυγό του και αυτοκτόνησε

«Ο πατέρας μου που είναι ο θύτης, δεν το αξίζει γιατί δεν έχει κάνει τέτοια ζωή. Εγώ τον έχω συγχωρέσει ήδη γιατί, ξέρω ότι δεν ήταν ο πατέρας μου αυτός που το έκανε. Ήταν κάτι άλλο στο μυαλό του, κάτι χάλασε. Δεν έχω θυμό, ούτε εγώ, ούτε η αδελφή μου. Όλη η οικογένεια ξέρουμε ποιος ήταν ο πατέρας μου και όσοι τον ξέρουν. Δεν χρειαζόταν να το… Όποιοι ξέρουν, τους ξέρουν τους γονείς μου, ξέρουν ποιοι ήταν», ανέφερε, μιλώντας στο Live News, ο γιος του ζευγαριού που τους βρήκε νεκρούς στο σπίτι τους. 

Μεσσήνη: «Ο πατέρας μου ήταν ήσυχος, αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα»

Ο 40χρονος περιέγραψε τους γονείς του ως ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι που όλα αυτά τα χρόνια που ήταν μαζί δεν είχαν μαλώσει σχεδόν ποτέ. Όμως το τελευταίο διάστημα ο 82χρονος πατέρας του αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα: «Μια αγαπημένη οικογένεια, τίποτα άλλο, ήμασταν. Πιθανόν να γύρισε σε μανιοκατάθλιψη. Ποτέ δεν ήταν επιθετικός. Ποτέ ο πατέρας μου δεν έχει δείξει δείγματα βίας, πάντα ήταν ένα αρνί».

«Ο πατέρας μου κάμποσο καιρό ταλαιπωριόταν με ψυχολογικά προβλήματα. Κανένας δεν το περίμενε. είχαμε γυρίσει όλους τους γιατρούς, έπαιρνε αγωγές. Τι να πω; Μια χαρά ήταν όλα, δεν υπήρχε κάποιο πρόβλημα. Θέλω να πιστεύω ότι κάτι είδε, μια παραίσθηση και το έκανε αυτό, δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς. Δεν είχε το κουράγιο, τελευταίο χρόνο, καλά-καλά να περπατήσει, δεν οδηγούσε, ίσα έβγαινε στην αυλή, έσερνε τα πόδια του. Δεν μπορώ να ξέρω πού βρήκε τη δύναμη», περιέγραψε ο 40χρονος.

Πρόσθεσε, ακόμα, ότι το μοναδικό πράγμα που τον παρηγορεί είναι ότι η μητέρα του μάλλον δεν κατάλαβε τίποτα αφού έγιναν όλα την ώρα που κοιμόταν και ότι υπάρχει πιθανότητα ο πατέρας του να βρισκόταν σε πρόδρομο Πάρκινσον.

«Αυτό έγινε πρωινές ώρες, μάλλον η μητέρα μου δεν είχε καν ξύπνησε και αυτό είναι το παρήγορο. Μάλλον δεν κατάλαβε τίποτα. Εικάζω ότι δεν κοιμήθηκε όλο το βράδυ από αυτές τις σκέψεις που έκανε. Υπάρχει μία θεωρία τώρα που συζητάμε και κοιτάει ο γιατρός μήπως ήταν σε πρόδρομο πάρκινσον, που το πάρκινσον γενικά, τώρα το μαθαίνω και εγώ έχει παραισθήσεις, στην αρχική του μορφή. Πιθανόν να είδε και κάτι στο μυαλό του, δηλαδή κάτι», προσθέτει ο γιος του ηλικιωμένου ζευγαριού. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top