Πάτρα: Γυναίκα θύμα εκδικητικού πορνό μιλάει αποκλειστικά στο Star

«Διέρρευσαν στο διαδίκτυο γυμνές φωτογραφίες μου»

Τέσσερα άτομα καλούνται για εξηγήσεις στις αρχές για την υπόθεση του εκδικητικού πορνό στην Πάτρα, με θύματα μέχρι στιγμής 141 γυναίκες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τασούλας Παπανικολάου ταυτοποιήθηκαν τα τέσσερα άτομα από τα ηλεκτρονικά τους ίχνη.

Οι αρχές ζήτησαν τη συνδρομή της εταιρείας στη Νέα Ζηλανδία για να εντοπίσουν ποιοι είναι οι χρήστες που ανέβασαν τα βίντεο στη συγκεκριμένη σελίδα.

Τα ίχνη βρέθηκαν και οδηγήσαν σε 4 άτομα όχι όμως στην Πάτρα αλλά στην Αθήνα. Αυτοί τώρα καλούνται για εξηγήσεις.

Μέχρι στιγμής 141 γυναίκες έχουν δει προσωπικές τους στιγμές να έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο, οι μηνύσεις έχουν φθάσει τις 10.

Ο ηλεκτρονικός σύνδεσμος με τα βίντεο και τις φωτογραφίες έχει 1500 αρχεία που έχουν αλιευθεί από σχεδόν όλες τις εφαρμογές και κυρίως το ινσταγκραμ.

Πάτρα - revenge porn: Στην «αντεπίθεση» περνούν τα θύματα

Μια νεαρή κοπέλα από την Πάτρα, θύμα εκδικητικού πορνό, μιλά αποκλειστικά στο Σταρ και την Γεωργία Χάρδα, για τη στιγμή που είδε γυμνές φωτογραφίες της να κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

«Είναι κάποιες φωτογραφίες που έχει βγάλει ο σύντροφος μου και έχουν δημοσιευτεί. Είναι γυμνές ουσιαστικά. Δεν είναι το πρόσωπο μου και αυτά, απλά είναι κάποιες γυμνές φωτογραφίες που φαίνεται δηλαδή το σώμα μου ουσιαστικά. Είναι πολλά κορίτσια στην Πάτρα που έχει γίνει ανώνυμα αυτό, μέσω ιστοσελίδας δηλαδή. Υποψιαζόμασταν δηλαδή κάποια στιγμή παλιότερα ίσως ότι είχαν χαλαρή το ινσταγκραμ κι είχαν δημοσιευτεί αυτές οι φωτογραφίες μέσω εκεί τώρα... δεν ξέρω ίσως είχα πατήσει κάποιο λινκ. Βγήκαν στη φορά σιγά σιγά και το ανακάλυψα, απλά αυτό. Κοιτάγαμε δηλαδή να κάνουμε μήνυση κατά αγνώστου ας πούμε και απλά δεν το έχω κάνει ακόμα. Σιγουρά θέλω να τιμωρηθούν αυτοί οι οποίοι το έκαναν. Γιατί έχω και ένα παιδάκι κι είναι σοκ όλο αυτό. Σιγουρά» σοκάρουν οι περιγραφές της άτυχης γυναίκας. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top