Βίντεο ντοκουμέντο: Άγρια συμπλοκή μαθητών στο κέντρο του Πειραιά

Ομάδα νεαρών χτύπησαν Αιγύπτιο μαθητή

Άγρια επίθεση καταγγέλλει ότι δέχθηκε 17χρονος μαθητής από την Αίγυπτο από συνομίληκους του στο κέντρο του Πειραιά. Η αστυνομία συνέλαβε έξι ατομα. To Star και ο Βαγγέλης Γκούμας εξασφάλισαν βίντεο ντοκουμέντο από την άγρια συμπλοκή μπροστά στους έντρομους κατοίκους της περιοχής που προσπαθούσαν να τους σταματήσουν.

Κόρινθος: Θερμό επεισόδιο σε ΕΠΑΛ - Τραυματίστηκαν 3 μαθητές

Στο βίντεο ντοκουμέντο που παρουσίασε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star απαθανατίζεται η στιγμή που ο 17χρονος μαθητής δέχεται γροθιά στο πρόσωπο από έναν νεαρό. Ο μαθητής με καταγωγή από την Αίγυπτο στεκόταν όρθιος, όταν δέχθηκε δεύτερη γροθιά στο πρόσωπο. 

Ηλιούπολη: Άγρια συμπλοκή με ανήλικους σε προαύλιο σχολείου

συμπλοκή μαθητών στον Πειραιά 2

Ένα δεύτερο μέλος της παρέας χτύπησε και αυτό με δύναμη τον ζαλισμένο μαθητή. Ο 17χρονος αντέδρασε και ξεκίνησε μια άγρια συμπλοκή με τα χτυπήματα να πέφτουν βροχή.

«Ο ξάδελφος του Αλβανού με βάρεσε με μπουνιά στο πρόσωπο και ο άλλος που είχε έρθει αρχικά μαζί του, άρχισε να με βαράει με τα χέρια και το παιδί από το μηχανάκι, άρχισε να με χτυπάει με έναν σιδερολοστό στο πόδι», ισχυρίστηκε το θύμα της επίθεσης.

Περαστικός κατέγραψε τις συγκλονιστικές εικόνες με τους νεαρούς να κυνηγούν τον μαθητή, ο οποίος προσπαθούσε να αποφύγει τα χτυπήματα.

συμπλοκή μαθητών στον Πειραιά

Σε κάποια στιγμή τα πράγματα φάνηκαν να ηρεμούν. Όμως λίγα δευτερόλεπτα αργότερα άρχισε το κυνηγητό μεταξύ των νεαρών.

Οι κάτοικοι της περιοχής τρομοκρατημένοι φώναζαν στους νεαρούς να σταματήσουν. Ο ένας έτρεξε προς το μηχανάκι των δυο δραστών, το πέταξε κάτω και άρχισε να το κλωτσάει.

συμπλοκή μαθητών στον Πειραιά 3

Λίγα λεπτά αργότερα στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί, οι οποίοι συνέλαβαν έξι άτομα και λίγη ώρα μετά ακόμα ένα. Μεταξύ των συλληφθέντων και ο πατέρας του 17χρονου από την Αιγυπτο που είχε φτάσει στο σημείο. 

Οι δυο πλευρές αλληλομηνύθηκαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι νεαροί που επιτέθηκαν στον μαθητή από την Αίγυπτο είναι τράπερς, οι οποίοι φαίνεται ότι είχαν προηγούμενα μαζί του.  

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top