Ρόδος: 35χρονη κατέρρευσε μπροστά στο παιδί της και πέθανε στα επείγοντα

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου καταθέτει ο σύζυγό της

Ρόδος: Μητέρα Τριών Παιδιών Πέθανε Στα Επείγοντα

Συγκλονισμένη είναι η Ρόδος μετά τον ξαφνικό θάνατο μιας νεαρής μητέρας που κατέληξε στα επείγοντα του νοσοκομείου. Ο άνδρας της καταθέτει μήνυση κατά παντός υπευθύνου.

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου αλλά και κατά του γιατρού που χειρούργησε την 35χρονη καταθέτει ο σύζυγος τη γυναίκας, η οποία πέθανε στα επείγοντα την Τετάρτη, λίγο αφότου κατέρρευσε μπροστά στα μάτια της ανήλικης κόρης της. 

Η 35χρονη μητέρα τριών ανήλικων παιδιών - ενός κοριτσιού δύο ετών και διδύμων 10 μηνών - είχε υποβληθεί σε χειρουργείο λίγες ημέρες πριν, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Ροδιακή. Η γυναίκα, που φέρεται να είχε έντονους πόνους επί δύο ημέρες, κατέρρευσε τελικά μπροστά στα μάτια της δίχρονης κόρης της.

Μεταφέρθηκε με ασθενοφότο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, όμως κατέληξε στα επείγοντα, πιθανότατα από οξύ καρδιακό επεισόδιο, σύμφωνα με το τοπικό μέσο.

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου της γυναίκας, όπως ανέφερε ο δικηγόρος της οικογένειας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top