Σύρος: Καταγγελίες για επικίνδυνα «παιχνίδια» νεαρών

Παιδιά με μηχανές και κουκούλες full face θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή τους

Σύρος

Αμέτρητες είναι οι καταγγελίες από πολίτες του νησιού της Σύρου, αφού όπως αναφέρει το cycladeslive.gr το τελευταίο διάστημα δεν είναι λίγες οι φορές που ήρθαν αντιμέτωποι με «ανόητα» παιχνίδια νεαρών με κίνδυνο ζωής είτε των ίδιων των παιδιών είτε και τη ζωή τη δική τους. 

Μεσσηνία: Με σκυμμένα τα κεφάλια στον εισαγγελέα οι γονείς του βρέφους

Κάποια από τα επικίνδυνα περιστατικά που ανέφεραν οι κάτοικοι είναι τα παρακάτω:

Παιδιά (ηλικίας κυρίως Δημοτικού), που κρύβονται πάνω στο γεφύρι στη Λαλακιά και πετάνε είτε νεράντζια είτε πέτρες πάνω από το γεφύρι προς τα διερχόμενα αυτοκίνητα.

Νεαροί, που κρύβονται στον- κεντρικό κι επικίνδυνο συνάμα- δρόμο της Λεωφόρο Ανδρέα Παπανδρέου και πετάγονται τελευταία στιγμή μπροστά τις ρόδες αυτοκινήτων και οδηγών.

Και τα δυο πιο πάνω περιστατικά έχουν σημειωθεί και σε χωριά της Σύρου, σε πολυσύχναστες οδούς κυρίως βράδυ ή όταν αρχίζει να σουρουπώνει ούτως ώστε να μην υπάρχει καλή ορατότητα.

Τροχαίο Αθηνών-Κορίνθου: Είδαν φλεγόμενο ταξί, επιβράδυναν και σκοτώθηκαν

Παιδιά χρησιμοποιώντας σπάγκο στην Ταξιαρχών να στέκονται τα μισά από τη μία και τα υπόλοιπα μισά από την άλλη πλευρά του πεζοδρομίου, προσπαθώντας να ρίξουν κάτω διερχόμενους πεζούς.

Νεαροί με μηχανές και κουκούλες Full face, να περνούν από οικίες ενώ έχει βραδιάσει και να πετούν με μανία, νεράντζια, λεμόνια και πέτρες, προκαλώντας ζημιές.

Θεσσαλονίκη: Παραδόθηκε ο οδηγός που παρέσυρε on camera πεζή

Μηχανάκια μικρού κυβισμού, καθώς και ποδήλατα με νεαρούς οδηγούς να πετάγονται σε μονόδρομους, οδηγώντας με ταχύτητα στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Κάτοικος περιοχής Αγίου Κωνσταντίνου, που είδε κάποια παιδιά να ανεβαίνουν σε μία ταράτσα ενός πολύ παλιού σπιτιού και τους έκανε παρατήρηση ότι η ταράτσα μπορεί να υποχωρήσει, ανέφερε ότι: «Έφευγαν προς στιγμήν από το σημείο και επέστρεφαν! Η αστυνομία ειδοποιήθηκε δύο φορές, αλλά όπως πάντα δεν είχαν όχημα, ενώ μας είπαν ότι δεν ήταν ώρα κοινής ησυχίας! Η ερώτηση είναι αν πέσει η σάπια ταράτσα και τα πλακώσει, ποιος έχει την ευθύνη;»

Τέλος, μία από τις τελευταίες δράσεις των νεαρών είναι να πετούν φραγκόσυκα στην Ανω Σύρο, προκαλώντας ζημιές σε περιουσίες. Τόση οργή συσσωρευμένη... γιατί;

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top