Χαϊδάρι: Αποκλειστικές εικόνες του Star από τη σύλληψη δύο κακοποιών

Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν δύο καλάσνικοφ - Ο ένας εμπλέκεται σε δολοφονία

Δύο άντρες συνελήφθησαν το πρωί μέσα στο αυτοκίνητο τους στο Χαϊδάρι και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα. Το ανασφάλιστο αυτοκίνητο που οδηγούσαν δύο επικίνδυνοι κακοποιοί, οδήγησε τους αστυνομικούς στην σύλληψή τους και στην ανακάλυψη δύο καλάσνικοφ, τα οποία είχαν κρύψει μέσα στο πορτμπαγκάζ.

Κινηματογραφική καταδίωξη στον Ασπρόπυργο: Ένας τραυματίας

Όπως προέκυψε, ο ένας από τους δύο εμπλέκεται σε μία δολοφονία άντρα στην Αγία Βαρβάρα και σε μία απόπειρα δολοφονίας στον Άγιο Παύλο.

Η κάμερα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star και ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Γκούμας κατέγραψαν αποκλειστικές εικόνες από την σύλληψη των δύο αντρών από την ελληνική αστυνομία.

Χρονικό σύλληψης

Οι αστυνομικοί σταμάτησαν για έλεγχο το ύποπτο αυτοκίνητο στην άκρη του δρόμου στην λεωφόρο Καβάλας. Από τον έλεγχο που έκαναν στο όχημα διαπίστωσαν ότι ήταν ανασφάλιστο. Από την συμπεριφορά των αντρών κατάλαβαν ότι κάτι δεν πάει καλά και τους ζήτησαν να τους ακολουθήσουν στο αστυνομικό τμήμα Χαϊδαρίου.

Στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου βρήκαν ένα μαχαίρι ενώ στα πλαϊνά μέρη του πορτμπαγκάζ ανακάλυψαν δύο καλάσνικοφ. Επίσης ξήλωσαν το ηχοσύστημα και ανακάλυψαν δύο γεμιστήρες.

Οι δύο Αλβανοί που συνελήφθησαν υποστήριξαν ότι ήθελαν να πουλήσουν τα καλάσνικοφ ενώ η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα.

Δείτε εδώ όλο το κεντρικό δελτίο ειδησεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top