Ασπρόπυργος: Νέες αποκαλύψεις για το κύκλωμα που «ξέπλενε» κακοποιούς

Αστυνομικοί φέρονται να εξέδιδαν ταυτότητες και διαβατήρια σε κακοποιούς

Νέα στοιχεία για το κύκλωμα αστυνομικών, που εξαρθρώθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο στον Ασπρόπυργο, εντόπισε η έρευνα των αρχών. Oι αστυνομικοί κατηγορούνται ότι εξέδιδαν ταυτότητες και διαβατήρια σε κακοποιούς.

Κυψέλη: Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στον δολοφόνο της 36χρονης

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Παναγιώτη Μπούσιου στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star, τα πάνω από 300.000 ευρώ που είχαν βρεθεί στο χρηματοκιβώτιο μέσα στο γραφείο του διοικητή του τμήματος Ασφαλείας Ασπροπύργου δεν είναι τα μόνα επιβαρυντικά στοιχεία στην υπόθεση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Star, η έρευνα περαιώθηκε και έχουν βρεθεί νέα πρόσωπα με ιδιαίτερο... «ενδιαφέρον» αναφορικά με την ιδιότητά τους. Στο ηλεκτρονικό «ξεψάχνισμα» που έγινε σε κινητά και υπολογιστές των προσώπων αυτών, έχουν βρεθεί πολλές φωτογραφίες από διαβατήρια και ταυτότητες, για τις οποίες οι ιδιοκτήτες τους θα πρέπει να δώσουν εξηγήσεις.

Μυλοπόταμος: «Με ατίμασε η κατηγορία του ρατσιστή» λέει ο 38χρονος Κρητικός

Σε λίγες μέρες μάλιστα αναμένεται να κληθούν στο δικαστήριο.

Βασικό πρόσωπο στην υπόθεση φέρεται να ήταν ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος Ασπροπύργου μαζί με την επίσης αστυνομικό σύντροφό του, η οποία είναι και η ίδια κατηγορουμένη. Το Star φέρνει στο φως τον διάλογο του διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας Ασπροπύργου με την αστυνομικό-συγκατηγορουμένη του.

Δείτε το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top