Ισχυρότατη έκρηξη στο Μενίδι – Άγνωστοι τοποθέτησαν βόμβα

Εικόνες απόλυτης καταστροφής σε ξυλουργείο

Έκρηξη σημειώθηκε τα ξημερώματα σε ξυλουργείο στο Μενίδι. Ήταν τόσο ισχυρή, που μπάζα εκτοξεύτηκαν σε απόσταση 50 μέτρων. Το ξυλουργείο καταστράφηκε ολοσχερώς.

Η έκρηξη σημειώθηκε λίγο μετά τις 04:30, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι της περιοχής να πεταχτούν από τα κρεβάτια τους και να βγουν έντρομοι στους δρόμους. 

Η ισχύς της έκρηξης ήταν τέτοια, που μπάζα εκτοξεύτηκαν σε απόσταση 50 μέτρων, ενώ εκτινάχθηκε πολλά μέτρα μακριά και μια μονάδα air condition.

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν υπήρξαν τραυματισμοί, ενώ το ξυλουργείο ισοπεδώθηκε. Προκλήθηκαν επίσης ζημιές σε κτίρια και αυτοκίνητα, σε περίμετρο μέχρι 500 μέτρων. 

Μενίδι: Βρέθηκε κούτα με λαθραία τσιγάρα

Στο σημείο της έκρηξης έσπευσαν άνθρωποι της Αντιτρομοκρατικής και ξεκίνησε έρευνες για να διαπιστωθούν τα αίτια πίσω από την έκρηξη. 

Οι πρώτες εκτιμήσεις των αστυνομικών αναφέρουν ότι πρόκειται για εσκεμμένη ενέργεια. Οι δράστες φέρεται να έσπασαν το τζάμι του ξυλουργείου, να μπήκαν στο εσωτερικό και να τοποθέτησαν τον εκρηκτικό μηχανισμό. 

Στο σημείο που τοποθετήθηκε άνοιξε κρατήρας και τρύπησε το τσιμέντο του πατώματος. Κάτω από τον κρατήρα, σε δωμάτιο του ισογείου, βρέθηκε ένα βαν, στο οποίο υπήρχαν κούτες με λαθραία τσιγάρα. 

Η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα για το τί μπορεί να κρύβεται πίσω από την έκρηξη από προσωπικές διαφορές μέχρι κάποιο κύκλωμα που ήθελε να στείλει ένα μήνυμα στον ιδιοκτήτη του ξυλουργείου. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top