Αμπελόκηποι: Επίδοξος βιαστής εγκλωβίστηκε στο σπίτι του θύματός του

Όρμησε σε γυναίκα που γνώρισε μέσω Facebook

Αμπελόκηποι: Επίδοξος βιαστής εγκλωβίστηκε στο σπίτι του θύματός του

Μια 23χρονη γυναίκα δέχθηκε επίθεση από άνδρα που γνώρισε στο Facebook μέσα στο σπίτι της. Ο άνδρας προσπάθησε να τη βιάσει κι όταν εκείνη αντιστάθηκε την ξυλοκόπησε και προσπάθησε να διαφύγει. Όμως εγκλωβίστηκε στο διαμέρισμα και τελικά συνελήφθη.

Έναν εφιάλτη έζησε νεαρή γυναίκα μέσα στο διαμέρισμά της στους Αμπελόκηπους, όταν ένας 30χρονος που γνώρισε στο Facebook της όρμησε για να τη βιάσει. 

Η γυναίκα προσκάλεσε τον άνδρα στο σπίτι της για να πιουν ένα ποτό και να γνωριστούν καλύτερα, όμως εκείνος έφτασε εκεί με άγριες διαθέσεις. Της ζήτησε να κάνουν σεξ, εκείνη όμως αρνήθηκε. Τότε αυτός της χίμηξε και άρχισε να τη χτυπά άγρια με μπουνιές στο πρόσωπο και στο σώμα. Η κοπέλα αντιστάθηκε με όλες της τις δυνάμεις και τότε εκείνος προσπάθησε να φύγει από το διαμέρισμα. 

Όμως για κακή του τύχη έσπασε το χερούλι της πόρτας με αποτέλεσμα ο επίδοξος βιαστής να παγιδευτεί στο διαμέρισμα. Τότε βγήκε στο μπαλκόνι για να μπορέσει να δραπετεύσει από το διπλανό διαμέρισμα, αλλά δεν τα κατάφερε. Η 23χρονη τον κλείδωσε έξω στο μπαλκόνι και ειδοποίησε την αστυνομία. Ο 30χρονος συνελήφθη, ενώ η κοπέλα μεταφέρθηκε αιμόφυρτη στο νοσοκομείο ΚΑΤ.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top