Αποκλειστικό: Τι απαντά ο μαθητής που δέχθηκε επίθεση από καθηγήτρια

Δείχνει στην κάμερα τα σημάδια του

Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε σε σχολείο στα Κάτω Πατήσια. Καθηγήτρια συνελήφθη για επίθεση σε μαθητή της. Στο πλευρό της εκπαιδευτικού στέκονται οι συνάδελφοι της, την ώρα που ο νεαρός δείχνει στην κάμερα του Star τα σημάδια του.

Πατήσια: Χειροπέδες σε καθηγήτρια που χτύπησε μαθητή Γυμνασίου

Στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και ο Αλέξανδρος Γύγος φαίνονται οι αμυχές στο σώμα του μαθητή. Είναι τραβηγμένες λίγα λεπτά αφότου του επιτέθηκε η καθηγήτριά του.

καθηγήτρια χτύπησε μαθητή στα Κάτω Πατήσια

καθηγήτρια χτύπησε μαθητή

Ο 15χρονος, μιλώντας στο Star, εξήγησε πώς ξεκίνησε ο διαπληκτισμός με την καθηγήτριά: 

Ήμουν στο προαύλιο και είχα βγάλει απλά την μπλούζα μου επειδή ζεσταινόμουν.. Όπως περνάω μπροστά στην κυρία με τραβάει. Το τσαντάκι το είχα κρεμασμένο και μου το τράβαγε και μου άφησε και σημάδια. Όλα τα σημάδια ήταν από αυτή την τσάντα.

Όπως εξήγησε, ήθελε να του πάρει την τσάντα γιατί είχε αφήσει το κινητό του που έπαιζε μουσική.

Μετά το περιστατικό η 45χρονη καθηγήτρια συνελήφθη από άνδρες της Άμεσης Δράσης κατηγορούμενη για σωματική βλάβη σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο νεαρός είχε αμυχές τόσο στην περιοχή του λαιμού στην αριστερή ωμοπλάτη και στο δεξί του χέρι.

Από την πλευρά του, ο διευθυντής του σχολείου ισχυρίστηκε ότι η καθηγήτρια δεν είχε πρόθεση να τον βλάψει:

Έχουν γίνει όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες υπηρεσιακά. Η εκπαιδευτικός προσπάθησε απλά να τον συνετίσει χωρις να υπάρχει πρόθεση για κάτι διαφορετικό, πρόσθεσε.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top