Καιρός: Στους - 4℃ το θερμόμετρο στην Αττική από Δευτέρα

Ποιες περιοχές θα χτυπήσει περισσότερο η κακοκαιρία «Ελπίδα»

Η κακοκαιρία «Ελπίδα» έρχεται και θα χτυπήσει έντονα τη χώρα. Σύμφωνα με τα όσα είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο μετεωρολόγος Θοδωρής Κολυδάς, τα χιόνια έχουν ξεκινήσει ήδη στην Ανατολική Μακεδονία και την Θράκη.

Δείτε καθημερινά την πρόγνωση του καιρού από το Star, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ)

Συναγερμός για την κακοκαιρία «Ελπίδα» - Σύσκεψη με 5 Υπουργούς 

Αύριο αναμένονται χιόνια στα βόρεια αλλά και τα ανατολικά της Αττικής, τα οποία όμως δε θα δημιουργήσουν ιδιαίτερα προβλήματα. Βεβαίως θα αρχίσει να χιονίζει πριν από το μεσημέρι πρώτα στα ορεινά, προς το απόγευμα σε ημιορεινές περιοχές και το βράδυ θα σταματήσει ο χιονιάς. Τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα κρατήσουν αρκετά στο Αιγαίο, επηρεάζοντας την Εύβοια, την ανατολική Στερεά Ελλάδα, την ανατολική Πελοπόννησο και την Νότια Κρήτη, ενώ θα υπάρξει πρόσκαιρη ύφεση των φαινομένων την Κυριακή.

Κακοκαιρία «Ελπίς»: Πότε θα χιονίσει στην Αθήνα;

Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Από την Δευτέρα τα πολύ έντονα καιρικά φαινόμενα 

Ωστόσο, την Δευτέρα ο χιονιάς θα μπει πολύ πιο έντονα στις Σποράδες, την Εύβοια αλλά και την Αττική. Υπολογίζεται ότι από το μεσημέρι της Κυριακής μέχρι και το απόγευμα της Τρίτης τα πράγματα θα είναι δύσκολα και θα χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν από την Τετάρτη, όμως θα παραμείνει το έντονο κρύο, με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.

Η κακοκαιρία «Ελπίς» φέρνει χιόνια και χαμηλές θερμοκρασίες

Στην Αττική η ελάχιστη θερμοκρασία θα φτάσει έως τους - 4 βαθμούς ενώ η μέγιστη δε θα ξεπεράσει τους 3 - 4 βαθμούς Κελσίου. 

Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top