Ο Άγιος Βασίλης επισκέφτηκε τα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ»

Το Institute of Life κοντά στα παιδιά της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων

Μεγάλη αγκαλιά αγάπης γεμάτη δώρα, για τα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ» άνοιξε και για ακόμα μια φορά η Institute of Life. Η πλέον σύγχρονη μονάδα υποβοηθούμενης αναπαραγωγής στέκεται ισχυρός σύμμαχος στο έργο του συλλόγου. 

«Να ευχαριστήσω από την καρδιά μου το Institute of Life και ιδιαίτερα τον αγαπημένο μου Πάρη Αλεξανδρίδη που είναι πάντα στο πλευρό μας ανεκτίμητη βοήθεια στα παιδιά. Έχω συγκινηθεί με την προσφορά τους και τα δώρα Καλή επιτυχία στο Institute of Life για όλα αυτά που κάνει», είπε η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη.

Η  Institute of Life ενισχύει τον αγώνα των μικρών ασθενών που νοσηλεύονται στο ογκολογικό νοσοκομείο παίδων,  δίνοντας μάχη για τη ζωή τους. Συνεργάζεται με το «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑ» για τη δωρεάν συλλογή και κρυοσυντήρηση γενετικού υλικού παιδιών, που υποβάλλονται σε χημειοθεραπεία.

Η  γιορτινή ατμόσφαιρα στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων συνοδεύτηκε από κάλαντα και κρητικούς χορούς.  

Τα μέλη του ιστορικού ομίλου Βρακοφόρων Κρήτης, χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς ενθουσιάζοντας τους μικρούς ασθενείς που παρακολουθούσαν με ενθουσιασμό από τα μπαλκόνια των δωματίων.

«Μας φέρατε την Κρήτη. Την Κρήτη που είναι πάντα στην καρδιά  μου και της οικογένειας μας και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου σε όλους υγεία, χαρά και ευτυχία», πρόσθεσε η κ. Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη. 

Ο Άγιος Βασίλης από το Ροβανιέμι κοντά στα παιδιά της «Ελπίδας»

Έκανε ένα μεγάλο ταξίδι από το μακρινό Ροβανιέμι και έφερε  μαζί του χαρά, ελπίδα, ενθουσιασμό. Ο αληθινός  Άγιος Βασίλης βρέθηκε κοντά στα παιδιά της ΕΛΠΙΔΑΣ. 

Οι μελωδίες της μπάντας του Δήμου Αθηναίων δημιούργησαν μια μοναδική γιορτινή ατμόσφαιρα χαράς και αισιοδοξίας.  Η επίσκεψη του αγαπημένου Άγιου των παιδιών έγινε υπό την αιγίδα της Φινλανδικής Πρεσβείας  


Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top