Κοντά στα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ» ο καθηγητής Γιώργος Παυλάκης

Ο διακεκριμένος ιατρός - ερευνητής επισκέφθηκε την Ογκολογική Μονάδα Παίδων

Ο διακεκριμένος ιατρός - ερευνητής Γιώργος Παυλάκης, επισκέφθηκε την Ογκολογική Μονάδα Παίδων. 

Η πρόεδρος του συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη, υποδέχθηκε στο ογκολογικό νοσοκομείο Παίδων τον διακεκριμένο ιατρό ερευνητή Γιώργο Παυλάκη, ο οποίος είναι επικεφαλής του τμήματος ανθρώπινων ρετροϊών στο Εθνικό Ινστιτούτο Καρκίνου των Ηνωμένων Πολιτειών.

«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω μέσα απ΄ την καρδιά μου για την παρουσία σας που εκφράζει την ευαισθησία σας και στέλνει ένα συγκινητικό μήνυμα συμπαράστασης στους μικρούς μας ασθενείς, αλλά και στους γονείς τους» είπε η κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη. 

Ο καθηγητής Γιώργος Παυλάκης, ξεναγήθηκε στους χώρους της μονάδας, και έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το υπερσύγχρονο κέντρο κυτταρικής και γονιδιακής θεραπείας. 

«Όσες ευχαριστίες να σας πουν για όλη αυτήν την πορεία, δε νομίζω ότι υπάρχει καλύτερο από την αγκαλιά των παιδιών που συναντάτε κατά καιρούς, αυτά που πέρασαν το πρόβλημα. Η ελπίδα μας χρειάζεται, ευχαριστώ που την κρατάτε ζωντανή και συνεχίστε το έργο σας είναι πολύ σημαντικό» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κύριος Παυλάκης.

Η κυρία Βαρδινογιάννη τίμησε τον σπουδαίο επιστήμονα με την πλακέτα της ΕΛΠΙΔΑΣ, ενώ το αστέρι με το όνομα του προστέθηκε στον τοίχο των διακεκριμένων προσωπικοτήτων που στέκονται δίπλα στα παιδιά τα οποία παλεύουν για να βγουν νικητές στη μάχη με τον καρκίνο. 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top