To ελληνικό twitter τρολλάρει το «blackout» των Facebook και Instagram

Το ίδιο το twitter κοροϊδεύει τον κολωσσό ανταγωνιστή του

Εκτός λειτουργίας είναι εδώ και ώρες οι πλατφόρμες Facebook, Instagram, WhatsApp και Messenger- Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star (4/10/21)

Παγκόσμιος σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες, καθώς το Facebook, το Instagram, το Whatsapp αλλά και το Messenger έχουν «πέσει» και δεν επιτρέπουν καμία αλληλεπίδραση μεταξύ των χρηστών. 

Από τις 18:30 ώρα Ελλάδας, Facebook, Instagram και WhattsUp, που ανήκουν στην ίδια εταιρεία άρχισαν να παρουσιάζουν προβλήματα τα οποία δεν έχουν αποκατασταθεί έως και αυτή την ώρα. 

«Έπεσαν» Facebook - Instagram: Τι απαντά η εταιρία μέσω... Twitter

Ο ιστότοπος Down Detector, που ελέγχει την ομαλή λειτουργία των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ανέφερε ότι αρχικά δεκάδες χιλιάδες χρήστες σε πυκνοκατοικημένες περιοχές σε όλο τον κόσμο δεν είχαν πρόσβαση με το πρόβλημα να επεκτείνεται και σε άλλα μέρη.

Πάντως, πρώτο το Facebook ζήτησε συγγνώμη μέσω twitter, αναγνωρίζοντας το πρόβλημα στην πρόσβαση και στη λειτουργία των εφαρμογών του. Ακολούθησαν Instagram και WhatsApp.

Στο μεταξύ, προβλήματα παρουσίασε και το Twitter, το Tik Tok, η Google, καθώς και η αμερικανική εταιρεία τηλεπικοινωνιών T-Mobile.
Και όσο οι υπέυθυνοι του Facebook προσπαθούν να αντιμετωπίσουν την τεράστια ζημιά που του έχει επιφέρει το black out λίγων ωρών, οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έχουν μεταφερθεί στο twitter, το οποίο δεν αντιμετωπίζει κανένα ζήτημα. 

Η μάρτυρας που «καίει» το Facebook: «Βάζει το κέρδος πάνω από την ασφάλεια»

Μάλιστα, το ίδιο το twitter τιτίβισε τρολάροντας τον μεγαλύτερο ανταγωνιστή του: «Γειά κυριολεκτικά σε όλους» έγραψε στον επίσημο λογαριασμό του. 

Το ελληνικό twitter είχε πολλά έξυπνα σχόλια και memes να δώσει, με πολλά από αυτά να γίνονται viral.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top