Γιάννενα: Αιωρούταν επί 30 λεπτά με το αμάξι της στο χείλος του γκρεμού

Σώθηκε χάρη στην άμεση κινητοποίηση της ομάδας ΔΙ.ΑΣ

Εφιαλτικές στιγμές έζησε μία γυναίκα,  όταν το αυτοκίνητό της γλίστρησε στο χείλος ενός γκρεμού χθες το βράδυ στα Ιωάννινα και σώθηκε χάρη στην άμεση επέμβαση της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. 

Η 48χρονη γυναίκα έζησε 30 λεπτά αγωνίας. Το αυτοκίνητό της ισορροπούσε στην άκρη του γκρεμού. Τα δευτερόλεπτα περνούσαν εφιαλτικά αργά, όπως εξομολογήθηκε στη δημοσιογράφο Μαίρη Τζώρα και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. 

«Με τον συμπλέκτη, φρένο και χειρόφρενο… όταν πήγαινα να αφήσω το φρένο, το αμάξι έκανε κραδασμούς για να φύγει» περιέγραψε η ίδια.

Η 48χρονη εγκλωβίστηκε σε αδιέξοδο και επιχείρησε να φύγει με την όπισθεν. Όμως λόγω του γεγονότος ότι δεν υπάρχουν φώτα στο σημείο, το αυτοκίνητό της βρέθηκε κρεμασμένο με τις δύο ρόδες. 

Μέσα σε ελάχιστα λεπτά έφτασαν στο σημείο άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Αστυνομικοί και πολίτες κρατούσαν το αυτοκίνητό της για να μη φύγει στον γκρεμό.

«Δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε άλλο με τα χέρια μας το αυτοκίνητο και σκεφτήκαμε να μας βοηθήσει ένα φορτηγό» περιέγραψε αστυνομικός της ΔΙ.ΑΣ. «Δεν είχαμε διαχειριστεί παρόμοιο περιστατικό. Της λέγαμε να μην κουνηθεί για να μην πάρει κλήση το αυτοκίνητο» ανέφερε άλλος αστυνομικός.

Όπως ανέφεραν οι αστυνομικοί, η γυναίκα στάθηκε τυχερή γιατί η οικογένειά της αντιλήφθηκε αμέσως τι συνέβαινε και η κινητοποίηση της αστυνομίας ήταν άμεση.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top