Ερέτρια: Τέλος στη ζωή του έβαλε ο διοικητής του Α.Τ.

Από το υπηρεσιακό του όπλο η σφαίρα που στοίχισε τη ζωή του

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τον θάνατο του νεαρού διοικητή του Α.Τ. στην Ερέτρια, ο οποίος βρέθηκε νερκός το βράδυ της Πέμπτης μέσα στο αυτοκίνητό του. 

Ερέτρια: Μυστήριο με τον θάνατο του διοικητή - Ήταν πατέρας ενός βρέφους

Σύμφωνα με πληροφορίες από το evima.gr, η σφαίρα, η οποία διήλθε από τον δεξιό του κρόταφο, προέρχεται από το υπηρεσιακό του όπλο, το οποίο βρέθηκε δίπλα του μέσα στο αυτοκίνητο του.

Όπως αναφέρει το το eviathema.gr, μετά και την ιατροδικαστική εξέταση από την Ιατροδικαστή κ. Σπηλιοπούλου, ο διοικητής έδωσε τέλος στη ζωή του.

Ο 29χρονος είχε φύγει από την υπηρεσία του το μεσημέρι της Πέμπτης. Δεν είχε δώσει σημάδια ζωής και η οικογένειά του άρχισε να τον αναζητά. Τελικά, εντοπίστηκε νεκρός σε σημείο κοντά στο αστυνομικό τμήμα λίγο μετά τις 21:00 από συναδέλφους του.

Ερέτρια: Νεκρός ο 29χρονος διοικητής του Α.Τ. - Έχει τραύματα από σφαίρες

Ο αξιωματικός είχε παντρευτεί πριν από λίγους μήνες και ήταν πατέρας ενός βρέφους μόλις δύο μηνών. Όπως αναφέρει η ίδια πηγή, τραγικές φιγούρες στην υπόθεση είναι οι γονείς του αξιωματικού, οι οποίοι έφτασαν στην Ερέτρια αμέσως μόλις πληροφορήθηκαν την τραγική είδηση για το παιδί τους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top