Σακελλαροπούλου - Μπακογιάννης στη συναυλία του Πασχαλίδη στην Τεχνόπολη

Μαζί τους και ο γιος του δημάρχου Αθηναίων

Σακελλαροπούλου - Μπακογιάννης στην Τεχνόπολη
Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαρόπουλου με τον σύντροφό της Παύλο Κοτσώνη και ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης με τον γιο του στη συναυλία του Μίλτου Πασχαλίδη στην Τεχνόπολη. Μαζί τους ήταν και ο Κωνσταντίνος Δέδες, Πρόεδρος της Τεχνόπολης. NDP Photos

Το καλοκαιρινό πρόγραμμα της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηνών άνοιξε την Τετάρτη με μια μοναδική εμφάνιση του Μίλτου Πασχαλίδη.

Μίλτος Πασχαλίδης: Δείτε την κούκλα σύντροφό του, Ανθή

Στο μουσικό γεγονός που σηματοδότησε την έναρξη των συναυλιών μετά τον κορωνοϊό παρευρέθηκαν παρά τη βροχή και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαρόπουλου με τον σύντροφό της Παύλο Κοτσώνη και ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης με τον γιο του. Μαζί τους ήταν και ο Κωνσταντίνος Δέδες, Πρόεδρος της Τεχνόπολης.

Σακελλαροπούλου Τεχνόπολη

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαρόπουλου με τον σύντροφό της Παύλο Κοτσώνη και ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης με τον γιο του. Μαζί τους ήταν και ο Κωνσταντίνος Δέδες, Πρόεδρος της Τεχνόπολης. NDP Photos

Μπακογιάννης - Σακελλαροπούλου Τεχνόπολις

συναυλία Πασχαλίδη Τεχνόπολις

Τη συναυλία του σπουδαίου μουσικού που άνοιξε την καλοκαιρινή του περιοδεία στο Γκάζι πέντε χρόνια μετά την τελευταία του εμφάνιση στον συγκεκριμένο συναυλιακό χώρο παρακολούθησαν δεκάδες πολίτες που πρόλαβαν να κλείσουν εισιτήριο, αφού η συναυλία βγήκε sold out μέσα σε λίγες ώρες.

Τεχνόπολις - συναυλία Πασχαλίδη

Σημειώνεται ότι επί σκηνής βρέθηκε και ο Γιάννης Κότσιρας που ερμήνευσε με τον Μίλτο Πασχαλίδη αρκετές επιτυχίες του.

Κότσιρας - Παυλίδης Τεχνόπολη

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top