ΕΛ.ΑΣ. για Πανόρμου: «Ψευδείς οι αναρτήσεις για φθορά Ι.Χ από αστυνομικούς»

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας για τα επεισόδια

Περίπου 100 άτομα προσπάθησαν να πραγματοποιήσουν πορεία προς τη ΓΑΔΑ -  φωτογραφία Eleftheria Koumandou

Δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα τα δημοσιεύματα περί «πρόκλησης φθοράς σε σταθμευμένο αυτοκίνητο στην περιοχή της Πανόρμου από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΡΑΣΗ» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Αστυνομία.

Πανόρμου: Ένταση μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομικών χθες βράδυ

Υπενθυμίζεται το βράδυ της Δευτέρας σημειώθηκαν επεισόδια στην Πανόρμου μεταξύ ομάδας ατόμων και αστυνομικών. Όπως αναφέρουν πληροφορίες, περίπου 100 άτομα προσπάθησαν να πραγματοποιούσουν πορεία προς τη ΓΑΔΑ για τα περιστατικά βίας που διαδραματίστηκαν χθες στην πλατεία της Νέας Σμύρνης.

Ωστόσο υπήρξε ένταση με πετροπόλεμο από τη μία πλευρά και χρήση χημικών από την άλλη. Κάτοικοι κατήγγειλαν ότι αστυνομικοί της ομάδας ΔΡΑΣΗ προκάλεσαν φθορές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα, γεγονός που διαψεύδει η ΕΛ.ΑΣ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

«Δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα τα αναφερόμενα σε σημερινές αναρτήσεις ιστοσελίδων περί "πρόκλησης φθοράς σε σταθμευμένο αυτοκίνητο στην περιοχή της Πανόρμου από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΡΑΣΗ".

Μετά από έρευνα διαπιστώθηκε ότι η φθορά στο συγκεκριμένο όχημα είχε προκληθεί σε προγενέστερο χρόνο και ουδεμία εμπλοκή έχουν οι αστυνομικές δυνάμεις».

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top