Lockdown: Πώς θα λειτουργήσουν τα σχολεία από Δευτέρα

Πού θα είναι ανοικτά – Πού θα γίνει τηλεκπαίδευση

Τα μέτρα που ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης για τον κορωνοϊό

Με τηλεκπαίδευση θα συνεχιστεί το μάθημα σε όλα τα Λύκεια της χώρας, όπως ενημέρωσε την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, παρουσιάζοντας τα νέα μέτρα.

Στις «κόκκινες» περιοχές, τους Δήμο Εορδαίας, Δήμο Θηβαίων, Δήμο Τανάγρας, Δήμο Σπάρτης, Δήμο Ζακύνθου, Περιφερειακή Ενότητα Λέσβου, Δήμο Ρεθύμνης, Δήμο Πύδνας-Κολινδρού, Δήμο Διρφύων-Μεσσαπίων , Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης και Δήμο Τεμπών, τα σχολεία θα λειτουργούν με τηλεκπαίδευση.

Τέλος το take away σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη τα σαββατοκύριακα

Στους δήμους Θήρας, Μυκόνου, Χαλκιδέων, Πατρέων και Αγίου Νικολάου Κρήτης αναστέλλεται, επίσης, η δια ζώσης λειτουργία των σχολείων όλων των βαθμίδων και των βρεφονηπιακών σταθμών.

Lockdown : Πόσα άτομα επιτρέπονται σε αυτοκίνητο και ταξί

Τα σχολεία θα λειτουργούν με τη μέθοδο της τηλεκπαίδευσης. Να σημειωθεί ότι τα Δημοτικά Σχολεία και οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί θα συνεχίσουν να λειτουργούν στους δήμους Μυκόνου και Θήρας μόνο, λόγω της μη ανίχνευσης μεταλλάξεων, αλλά και των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών των αιτιών της διασποράς του ιού στα νησιά αυτά.

Για τις περιφερειακές Ενότητες Αττικής, Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής ισχύει η αναστολή της δια ζώσης λειτουργίας των Λυκείων και λειτουργία των υπόλοιπων σχολικών βαθμίδων και των βρεφονηπιακών σταθμών με φυσική παρουσία.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top