«Έσπασε» τη σιωπή της η γυναίκα που καταγγέλει παρενόχληση από αντιδήμαρχο

Τι είπε αποκλειστικά στο Star

Η γυναίκα που κατήγγειλε αντιδήμαρχο στην Ηλεία για σεξουαλική παρενόχληση «έσπασε» τη σιωπή της και μίλησε αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star για τον εφιάλτη που όπως ισχυρίζεται βίωσε. Ο αντιδήμαρχος από την πλευρά του αρνείται τις κατηγορίες.

Πύργος: Αντιδήμαρχος παρενοχλούσε σεξουαλικά υπάλληλό του

Η Χριστίνα έχει υποβάλλει μήνυση από τον περασμένο Οκτώβριο. Το μαρτύριο της, όπως ισχυρίζεται, ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 2020, όταν πήρε το πρώτο μήνυμα από τον προϊστάμενό της που αφορούσε μια φωτογραφία της.

Όπως είπε η ίδια, στην αρχή παραξενεύτηκε όταν ο αντιδήμαρχος της ζήτησε να βγουν για ποτό εκτός της περιοχής. Η γυναίκα του ξεκαθάρισε ότι βρίσκεται ήδη σε σχέση και δεν ενδιαφέρεται. Εκείνος της είπε ότι θα το σταματήσει εκεί. Όμως μετά από δύο μέρες της έστειλε ξανά μήνυμα με άσεμνο περιεχόμενο. Παρόλο που η κοπέλα του είπε ότι τη φέρνει σε δύσκολη θέση, εκείνος συνέχισε και όπως καταγγέλλει η κοπέλα, την ανάγκασε να φεύγει από το γραφείο για να μην τον συναντά. 

Το ποτήρι ξεχείλισε μετά από ένα επεισόδιο που έγινε το καλοκαίρι μέσα στο Δημαρχείο.  

«Κάποια στιγμή το καλοκαίρι έγινε μια φασαρία στο δημαρχείο και μου είπε να του πω τι εσώρουχο φοράω. Πάνω στη διαφωνία μας έφθασα στο σημείο να του πω ότι είμαι διακοσμητική και δεν υπάρχει λόγος να είμαι σε εάν γραφείο, όπου δεν μπορώ να προσφέρω κάτι. Η απάντησή σου ήταν ότι θέλω να είμαι διακοσμητική», ανέφερε η ίδια. 

Η κοπέλα τον απείλησε με αναφορά, αλλά όταν επέστρεψε από την άδειά της βρέθηκε μπροστά σε μια έκπληξη: ενώ, όπως ισχυρίζεται, δε θα πήγαινε στη δουλειά λόγω καταιγίδας, ο αντιδήμαρχος της έκανε αναφορά με πειθαρχική ποινή. Τότε, αυτή αποφάσισε να μην το αφήσει έτσι και να πάει σε δικηγόρο.

Ο αντιδήμαρχος έχει παυθεί με απόφαση του δημάρχου από τα καθήκοντά του και αρνείται τις καταγγελίες εις βάρος του.

Η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top