Νέα καταγγελία για τον γυναικολόγο: «Με χάιδευε και με φίλησε στον λαιμό»

Συγκλονίζει όσα λέει μία ακόμα γυναίκα θύμα του γιατρού

Δεν έχουν τέλος οι καταγγελίες σε βάρος γυναικολόγου σε νησί των Δωδεκανήσων από γυναίκες που τον κατηγορούν για σεξουαλική παρενόχληση. 

Ρόδος: Στο «φως» η καταγγελία 36χρονης για απόπειρα βιασμού από γυναικολόγο

Ήδη εννέα γυναίκες έχουν προσφύγει στη δικαιοσύνη, ζητώντας την παραδειγματική του τιμωρία. Η τελευταία από αυτές μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και περιέγραψε όσα έζησε στο ιατρείο του γυναικολόγου. 

Όπως είπε, ο συγκεκριμένος γιατρός δεν ήταν ο γιατρός που την παρακολουθούσε συνήθως, όμως πήγε για να κάνει έναν τυπικό γυναικολογικό έλεγχο. 

Ρόδος: Ακόμη τρεις καταγγελίες εις βάρος του γυναικολόγου

«Στον κολπικό έλεγχο άρχισε να με αγγίζει διαφορετικά, να με αγγίζει ερωτικά. Έπαθα σοκ. Δεν μπορούσα να μιλήσω. Στην αρχή σκέφτηκα ότι δεν τον ξέρω και μπορεί να είναι έτσι ο τρόπος του, όμως μετά κατάλαβα πως δε με εξέταζε και ενστικτωδώς τράβηξα τα πόδια του και του είπα πως πονάω», είπε η γυναίκα. 

Τότε εκείνος σηκώθηκε, την τράβηξε κοντά του και τη φίλησε στο λαιμό. Η γυναίκα εκνευρισμένη του είπε να σταματήσει και σηκώθηκε κι έφυγε. 

Μήνυση σε γυναικολόγο από 55χρονη για επίθεση κατά την ώρα της εξέτασης

Ο τρόπος μάλιστα που της μιλούσε ήταν αισθησιακός και από την αρχή κατάλαβε πως ο τρόπος που την άγγιζε ήταν σεξουαλικός. 

Η ίδια αφού έφυγε από το ιατρείο αισθάνθηκε ότι δε θα την πιστέψει κανείς και πως θα ήταν ο λόγος εναντίον του γιατρού. Μάλιστα για αρκετό καιρό δεν μπορούσε να έρθει σε σεξουαλική επαφή με τον σύντροφό της. 

Όταν όμως είδε πως κάποιες γυναίκες ήταν αποφασισμένες να αποκαλύψουν τη δράση του γιατρού έσπευσε κι αυτή να κάνει καταγγελία και να μιλήσει για όσα έζησε. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top