Κορωνοϊός: Κατέληξε 69χρονος στον «Ευαγγελισμό» – 381 οι νεκροί

Μεγαλώνει καθημερινά η λίστα των θυμάτων της πανδημίας

Δείτε το ρεπορτάζ για τον θάνατο του πρώτου μετανάστη από κορωνοϊό

Στους 381 έφτασαν οι νεκροί από κορωνοϊό στη χώρα μας μετά από έναν ακόμα θάνατο αργά το βράδυ της Κυριακής. 

Κορωνοϊός: Κατέληξε 91χρονη στο Θράσιο - Στους 380 οι νεκροί στην Ελλάδα

Ένας 69χρονος, ο οποίος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή από κορωνοϊό.

Υπενθυμίζεται ότι αργά το απόγευμα της Κυριακής κατέληξε και μια γυναίκα 91 ετών, η οποία νοσηλευόταν διασωληνωμένη στο «Θριάσιο» νοσοκομείο.

Κορωνοϊός: Στην Εντατική νοσηλεύεται 24χρονος - Κρίσιμη η κατάστασή του

Χθες επίσης καταγράφηκε ο πρώτος θάνατος από κορωνοϊό ατόμου που διέμενε σε δομή φιλοξενίας. Πρόκειται για έναν άνδρα 61 ετών με καταγωγή από το Αφγανιστάν, πατέρας δύο παιδιών, ο οποίος διέμενε στη δομή φιλοξενίας στη Μαλακάσα και νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Κορωνοϊός: Αυτά είναι τα νέα μέτρα που εξετάζει η κυβέρνηση για την Αττική

Τέλος την Κυριακή κατάληξε και μια 39χρονη γυναίκα, αλλοδαπής καταγωγής, η οποία νοσηλευόταν διασωληνωμένη στο Λαϊκό Νοσοκομείο και είχε υποκείμενο νόσημα. 

Πέθανε από κορωνοϊό μετανάστης στη Μαλακάσα

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε την Κυριακή 218 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα, εκ των οποίων 39 συνδέονται με γνωστές συρροές και 39 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 17.444, εκ των οποίων το 55.8% άνδρες. 2.825 (16.2%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 7.242 (41.5%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top