Βγήκε η απόφαση για τον 71χρονο που διοργάνωσε υπερπληθές γλέντι αρραβώνα

Ο γιος του ισχυρίστηκε πως κάποιοι πήγαν απρόσκλητοι

Καταπέλτης ήταν  ο εισαγγελέας για το γλέντι του αρραβώνα που δεν τηρήθηκαν τα μέτρα. Το γλέντι, όπως ανέφερε στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star η Ραλλιώ Λεπίδου,  είχε πραγματοποιηθεί στην συνοικία Αλιβερίου στη νεα Ιωνία του Βόλου στις 17 Αυγούστου.

Ο 71χρονος είχε παραβιάσει τον νόμο που περιορίζει τον αριθμό των προσκεκλημένων σε γάμους και δεξιώσεις που είναι τα 50 άτομα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Ταχυδρόμος ο αστυνομικός που εξετάστηκε ως μάρτυρας στο δικαστήριο είπε ότι η σύλληψη του 71χρονου έγινε την επόμενη ημέρα και αυτό που αντίκρισε σύμφωνα με το δημοσίευμα ήταν ένας κλειστός δρόμος μπροστά από την οικία από τη μία πλευρά υπήρχαν αγροτικά αυτοκίνητα και από την άλλη ένας απίστευτος συνωστισμός με περισσότερα από 150 άτομα. Αλλοι ήταν όρθιοι , άλλοι καθισμένοι χωρίς να κρατούν τις αποστάσεις και να φορούν τις μάσκες τους.

 

Την ευθύνη του γλεντιού  πάντως φέρει  ο 41χρονος γιος του κατηγορούμενου καθώς αυτός αρραβωνιαζε  τον γιο του. Ο ίδιος σχυρίστηκε στο δικαστήριο πως  αν και είχε καλέσει 55 άτομα  ήρθαν οπως είπε και γείτονες απρόσκλητοι.

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top