Κορωνοϊός: Κλείνει για 48 ώρες η Λίμνη Βουλιαγμένης - Εντοπίστηκε κρούσμα

Τι αναφέρει η ανακοίνωση της διοίκησης

Έκλεισε για 48 ώρες για κοινό η Λίμνη Βουλιαγμένης μετά τον εντοπισμό θετικού κρούσματος κορωνοϊού.

Κορωνοϊός: Επιστρέφει η τακτική ενημέρωση Τσιόδρα - Χαρδαλιά

Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρα, μετά τον εντοπισμό κρούσματος αποφασίστηκε να μπει προσωρινό λουκέτο προκειμένου να γίνουν απολυμάνσεις.

Κορωνοϊός: Πόσο ασφαλής είναι η χρήση μάσκας από τα παιδιά;

Μάλιστα, υπάρχει άνθρωπος του καταστήματος στην είσοδο του parking ο οποίος ενημερώνει τους επισκέπτες που θέλουν να μπουν στον χώρο πως η Λίμνη της Βουλιαγμένης θα κλείσει προληπτικά για 48 ώρες, ώστε να πραγματοποιηθεί απολύμανση.

Γκίκας Μαγιορκίνης: «Βιώνουμε δεύτερο κύμα κορωνοϊού»

Η ανακοίνωση της διοίκησης της Λίμνης Βουλιαγμένης

Με ανακοίνωσή της η διοίκηση της Λίμνης Βουλιαγμένης αναφέρει ότι «προχωρά σε απολύμανση των εγκαταστάσεων για προληπτικούς λόγους».

«Με γνώμονα την προάσπιση της δημόσιας υγείας και των επισκεπτών της η Λίμνη Βουλιαγμένης θα παραμείνει κλειστή στις 24 και 25 Αυγούστου 2020, καθώς πραγματοποιείται απολύμανση στις εγκαταστάσεις για προληπτικούς λόγους. Η εταιρεία «Ιαματικά Λουτρά Βουλιαγμένης Τουριστικές Επιχειρήσεις Α.Ε.» αποφάσισε την εντατική απολύμανση των εγκαταστάσεων τόσο λόγω της αυξανομένης τάσης του αριθμού των κρουσμάτων που εμφανίζονται στην Αττική όσο και μετά τον εντοπισμό ενός ασυμπτωματικού κρούσματος σε συνεργαζόμενη εταιρεία.

Κορωνοϊός - Αττική: Aυτοί οι δήμοι έχουν χτυπήσει «κόκκινο» κρουσμάτων

Η διαφύλαξη της δημόσιας υγείας και η υπεύθυνη στάση απέναντι στην πανδημία αποτελεί μοναδική προτεραιότητα για την εταιρεία διαχείρισης της Λίμνης Βουλιαγμένης. Για τον λόγο αυτό, από την πρώτη ημέρα της επαναλειτουργίας της, η εταιρεία πραγματοποιεί συνεχείς απολυμάνσεις των κοινόχρηστων χώρων (τουαλέτες, αποδυτήρια, ντους, ερμάρια φύλαξης, κουπαστές) αλλά και του συνόλου της επίπλωσης που χρησιμοποιούν οι επισκέπτες. Από τις 15 Μαΐου 2020 η Λίμνη Βουλιαγμένης έχει προχωρήσει στη μείωση κατά 65% της δυναμικότητάς της ενώ σε όλο τον χώρο έχουν τοποθετηθεί 20 σταθμοί αντισηψίας.

Παράλληλα υπενθυμίζεται ότι όλοι οι επισκέπτες της Λίμνης είναι υποχρεωμένοι σε θερμομέτρηση και συμπλήρωση δελτίου εισόδου, παραχωρώντας το δικαίωμα στις αρμόδιες αρχές για επικοινωνία σε περίπτωση ανάγκης.

Με αυξημένο αίσθημα ευθύνης η Λίμνη Βουλιαγμένης λειτουργεί με αυστηρά μέτρα προστασίας και βάσει της πιστοποίησής της με το Σχήμα “Covid Shield”. Πρόκειται για μια εξειδικευμένη πιστοποίηση που ανέπτυξε και επιβλέπει η παγκοσμίου κύρους εταιρεία TÜV AUSTRIA Hellas, βάσει της οποίας διασφαλίζεται ότι τηρούνται όλα τα μέτρα που επιβάλλονται για την πρόνοια πρόληψης ενάντια στον COVID-19.

Η Λίμνη θα ανοίξει ξανά τις πύλες της στους επισκέπτες στις 26 Αυγούστου στις 08.00 το πρωί, προσφέροντας σε όλους τη δυνατότητα να απολαύσουν με ασφάλεια το μοναδικό φυσικό περιβάλλον της και τον ιαματικό χαρακτήρα του νερού».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top