Δήμος Αχαρνών: Με πολύχρωμες ομπρέλες γέμισε η Ηρώων Πολυτεχνείου

Με λουλούδια, χρώματα, εικόνες θα αλλάξουν γωνιές της πόλης

Ομπρέλες στον Δήμο Αχαρνών

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους κατοίκους των Αχαρνών. Ένας δρόμος στο κέντρο της πόλης γέμισε χρώμα και άλλαξε τη διάθεση όλων όσων έτυχε να περάσουν από την Ηρώων Πολυτεχνείου κατά τη διάρκεια που τοποθετούνταν οι πολύχρωμες ομπρέλες. 

Όπως είναι φυσικό όλο και περισσότεροι δημότες έσπευσαν να διασχίσουν τον πεζόδρομο προκειμένου να θαυμάσουν και αυτοί από κοντά το πώς μια ιδέα μπορεί να αλλάξει ευχάριστα την καθημερινότητα της πόλης. Την ιδέα είχε ο Δήμος Αχαρνών, ο οποίος ξεκίνησε με τον τρόπο αυτό να υλοποιεί ένα πρόγραμμα το οποίο αποσκοπεί με μικρές παρεμβάσεις να αλλάξει το γκρίζο και να δώσει μια άλλη οπτική στο κέντρο της πόλης. 

Οι ομπρέλες της Θεσσαλονίκης με φόντο... το ηλιοβασίλεμα

Λουλούδια, χρώματα, εικόνες, μουσικές θα είναι το μέσο για να αναδειχθεί η καλλιτεχνική έκφραση και συνάμα να αλλάξουν γωνιές της πόλης, οι οποίες θα αποτελέσουν από εδώ και στο εξής σημεία αναφοράς για μικρούς και μεγάλους.

Η ανταπόκριση του κόσμου είναι ιδιαίτερα θετική και αυτό μπορεί να το διαπιστώσει κανείς από την πρώτη στιγμή από τα σχόλια, τις αναρτήσεις και τις αναφορές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που κυριολεκτικά πλημμύρισαν από χρώμα. Κοινή αποδοχή από όλους είναι το γεγονός πως είναι ένα βήμα για να αλλάξει εικόνα η πόλη των Αχαρνών. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top