Θεσσαλονίκη: Ελεύθεροι οι δύο νεαροί για τον θάνατο του Βούλγαρου οπαδού

Κατηγορούνται ότι εμπλέκονται στην υπόθεση

θάνατος οπαδού

Ελεύθεροι υπό όρους αφέθηκαν οι δύο νεαροί που κατηγορούνται ότι εμπλέκονται στον θάνατο του 28χρονου Βούλγαρου οπαδού, ο οποίος παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο που οδηγούσε 26χρονη, στη Θεσσαλονίκη.

Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή η 26χρονη για τον θάνατο του Βούλγαρου οπαδού

Η εμπλοκή τους στην υπόθεση ανακοινώθηκε πριν από 15 ημέρες από την αστυνομία, σε συνέχεια της έρευνας που διενήργησε η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας Θεσσαλονίκης. Εκτός από τους συγκεκριμένους δύο είχε ανακοινωθεί η εμπλοκή δύο ακόμη προσώπων, που αναμένεται να απολογηθούν το αμέσως προσεχές διάστημα, ενώ η δικογραφία περιλαμβάνει και το όνομα του 48χρονου φίλου της κατηγορούμενης οδηγού.

Όσοι απολογήθηκαν υποστήριξαν ότι δεν έχουν σχέση με την επίθεση εναντίον του άτυχου Βούλγαρου, την οποία οι διωκτικές Αρχές απέδωσαν σε οπαδούς του ΠΑΟΚ. Φέρονται να υποστήριξαν πως βρέθηκαν στην περιοχή για αναψυχή και επρόκειτο στη συνέχεια να μεταβούν στο κλειστό γήπεδο της Πυλαίας για να παρακολουθήσουν αγώνα μπάσκετ του ΠΑΟΚ και πως όταν αντιλήφθηκαν την επίθεση έτρεξαν κι απομακρύνθηκαν από το σημείο.

Ανατροπή στη δολοφονία Βούλγαρου οπαδού στη Θεσσαλονίκη

Εισαγγελέας και ανακρίτρια αποφάσισαν να τους αφήσουν ελεύθερους υπό τους όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της αυτοπρόσωπης εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους, όπως επίσης της απαγόρευσης ενασχόλησης και συμμετοχής σε αθλητικές δραστηριότητες.

Για την υπόθεση έχει κριθεί προσωρινά κρατούμενη η 26χρονη οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου, στην οποία αποδίδεται η κατηγορία της ανθρωποκτονίας με δόλο. 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top