Πυροσβέστης: «Δεν έχω σχέση με ναρκωτικά, με μπέρδεψαν με συγγενή μου»

Η εγκληματική οργάνωση εξαρθρώθηκε στην Πρέβεζα

Ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα η απολογία του πυροσβέστη που κατηγορείται ως ηγετικό στέλεχος σε εγκληματική οργάνωση που διακινούσε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών, στην Πρέβεζα. Ισχυρίστηκε ότι είναι αθώος και ότι τον μπέρδεψαν με συγγενή του. 

Ο 45χρονος πυροσβέστης επί τρεις ώρες προσπαθούσε να πείσει τον ανακριτή ότι δεν έχει εμπλοκή με την εγκληματική οργάνωση που είχε γεμίσει την Πρέβεζα με κοκαΐνη και κάνναβη.

Εξαρθρώθηκε σπείρα διακίνησης ναρκωτικών- Μέλος της ένας πυροσβέστης

«Δεν έχω σχέση με τις κατηγορίες. Δεν ξέρω ποιοι και γιατί με έμπλεξαν. Όλες οι πληροφορίες είναι από τηλεφωνικές επικοινωνίες. Και σε αυτές δεν αναφέρονται σε μένα αλλά σε συγγενικό μου πρόσωπο. Με έχουν μπερδέψει» ισχυρίστηκε ο πυροσβέστης.

Ο πυροσβέστης ήταν εκείνος που αποθήκευε τα ναρκωτικά

Για τις Αρχές ο πυροσβέστης είναι το αφανές μέλος της εγκληματικής οργάνωσης. Για τη δράση του γνώριζαν μόνο ο αρχηγός και ο υπαρχηγός.

Ο πυροσβέστης έπαιρνε τα ναρκωτικά από τον αρχηγό και τα έβαζε σε νάυλον συσκευασίες. Λόγω της ιδιότητάς του, κρίθηκε από την ηγετική ομάδα ο ιδανικός άνθρωπος για να κρατά τις μεγάλες ποσότητες των ναρκωτικών.

Ο τιμοκατάλογος των ναρκωτικών

Ο πυροσβέστης φέρεται να επικοινωνούσε με τα υπόλοιπα μέλη, όχι με ένα αλλά με τρία κινητά τηλέφωνα, κυρίως μέσω μηνυμάτων. Το ένα από αυτά ανήκει σε πρόσωπο «φάντασμα».

Έκρυβε μάλιστα τα ναρκωτικά σε αποθήκη στο σπίτι του. Μαζί με τον αρχηγό και τον υπαρχηγό είχαν ορίσει και τον τιμοκατάλογο. Χρησιμοποιούσαν κωδικές ονομασίες και έλεγαν τα χρήματα «χαρτιά» ή «μαρούλια».

Έξω από το γραφείο του ανακριτή κατά τη διάρκεια της απολογίας του πυροσβέστη ήταν η οικογένειά του. Τραγικό πρόσωπο ο πατέρας του που δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ο γιος του κατηγορείται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top