Αποκάλυψη της ΕΥΠ: Γλέντια με αλκόολ και γυναίκες στις φυλακές Κορυδαλλού

Ο πρώην αρχιφύλακας Αντώνης Αραβαντινός μιλά αποκλειστικά στο Star

Ο κοριός της ΕΥΠ, που κατέγραφε 24 ώρες το 24ωρο τα μέλη του κυκλώματος με τους επίορκους αστυνομικούς, αποκάλυψε  γλέντια με παϊδάκια, αλκοόλ και γυναίκες μέσα στο Ψυχιατρείο των Φυλακών Κορυδαλλού. Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία «πλάτες» φερεται να τους έκανε σωφρονιστικός με το παρατσούκλι «Άραβας». 

Ο φερόμενος...τραπεζίτης του κυκλώματος διαφθοράς είχε καταφέρει να διεισδύσει σε σημαντικές υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ, χρηματίζοντας αστυνομικούς. Άρα το ότι έμπαινε ανενόχλητος στο Ψυχιατρείο του Κορυδαλλού και προσκαλούσε καλλίγραμμες γυναίκες δεν μας κάνει εντύπωση.

Ο Μάλαμας βρίσκεται με παρέα όπου πίνουν όλοι μαζί και είναι μεθυσμένοι. Καλεί την αλλοδαπή, με την οποία συνευρίσκεται ερωτικά και της λέει να πάει να τον συναντήσει στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού δίνοντάς της παραγγελία να του πάει φαγητό (γύρους - σουβλάκια), επίσης της λέει να πάρει ταξί και μόλις φτάσει θα βγει αυτός έξω για να την βάλει μέσα

Ο Μάλαμας φέρεται να είχε μετατρέψει σε μαγαζί του το σωφρονιστικό ίδρυμα. Στις  καταγραφές των πρακτόρων, αναφέρεται σωφρονιστικός υπάλληλος με την κωδική ονομασία «ο Αντώνης ο Άραβας».

Ο πρώην αρχιφύλακας του Κορυδαλλού Αντωνης Αραβαντίνος παραδεχτεια ότι μιλούν γι’ αυτόν: «Ο Αντώνης ο Άραβας ο οποίος είναι προϊστάμενος του ψυχιατρείου. Προφανώς μιλάει για μένα αλλά δεν τα λένε σωστά […]Σε εμένα στο ψυχιατρείο δεν είχε μπει ποτέ. Καμία επαφή, μια φορά τον είχα δει έξω από τον Κορυδαλλό που ζήταγε επισκεπτήριο και του είπα όχι. Το αμφισβητώ απόλυτα».

Το τσιμπούσι στις φυλακές το 2016 , δεν είχε να ζηλέψει τίποτα από τον έξω κόσμο. Είχε ουίσκι, τσίπουρα, αρνιά και μουσική.

«Συνέχεια φτιάχνανε αυτοσχέδια τσίπουρα, αλλά προφανώς εδώ δε θα μιλάνε για τέτοια και ουίσκι έχουν μπει κατά καιρούς, πάντα βρίσκουν τρόπο, κάτι να κάνουν, κάπως να τα κάνουν, «βρώμικοι» φύλακες υπάρχουν, αλλά από τα επισκεπτήρια δεν περνάνε αυτά τώρα…» δηλώνει χαρακτηριστικά ο Αντώνης Αραβαντινός. 

Σύμφωνα με τις καταγραφές των «Αυτιάδων» της ΕΥΠ όταν έλειπε ο Μάλαμας από το γλέντι, δεν ξεχνούσε τους...φίλους του, αφού τους έστελνε catering μέσω delivery. 

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top