Κρήτη: Στο αυτόφωρο ο γυμναστής που φωτογράφιζε παιδιά στην παραλία

Στην κατοχή του βρέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας

Στο επίκεντρο των Αρχών της Κρήτης βρίσκεται από το απόγευμα του Σαββάτου ένας 54χρονος γυμναστής που φέρεται να εμπλέκεται σε υπόθεση παιδικής πορνογραφίας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πατρίς» και το cretalive.gr, ο άνδρας συνελήφθη καθώς στην κατοχή του βρέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας. Στο κινητό του που κατασχέθηκε βρέθηκαν φωτογραφίες γυμνών παιδιών σε αποδυτήρια και παραλίες.

Απαγωγή 10χρονης: «Μου έλεγε ότι θα είναι η καινούργια μου μαμά»

Ο 54χρονος συνελήφθη την Κυριακή όταν βρισκόμενος σε παραλία του δήμου Μαλεβιζίου, διαπιστώθηκε ότι φωτογράφιζε τα παιδιά που βρίσκονταν εκεί. Η μητέρα ενός παιδιού ήταν εκείνη που τον αντιλήφθηκε και κάλεσε την Αστυνομία.

Άνδρες του Α.Τ. Περιφέρειας έσπευσαν στην παραλία οδηγώντας τον γυμναστή στο Αστυνομικό Τμήμα.

Όπως διαπιστώθηκε, στο κινητό του υπήρχαν καταγεγραμμένες φωτογραφίες παιδιών, ενώ κατά την έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του, οι αστυνομικοί βρήκαν δεκάδες σκληρούς δίσκους με υλικό πορνογραφίας.

Ο γυμναστής αρνείται τα όσα του αποδίδονται και υποστηρίζει ότι οι φωτογραφίες που βρεθηκαν στην κατοχή του είναι παλιές και δεν έχουν σχέση με πορνογραφία. Η δίκη του σήμερα στο αυτόφωρο, πήρε αναβολή για την ερχόμενη Πέμπτη.  

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top