Αποκάλυψη Star: Πιθανός και τέταρτος νεκρός από τις πρακτικές του «Κοντού»

Πληθαίνουν οι καταγγελίες - 30 νέες μέσα σε λίγες ώρες

Μετά τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ψευτογιατρού πληθαίνουν οι αποκαλύψεις και οι καταγγελίες νέων θυμάτων για τη δράση του.

Ως εμπειρικός βοτανολόγος παρουσιάστηκε στον ανακριτή o γιατρός «μαϊμού»

Μάλιστα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Κατερίνας Ρίστα για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, εξετάζεται το ενδεχόμενο ο ψευτογιατρός να πήρε στο λαιμό του και τέταρτο άνθρωπο. Ομάδα της ασφάλειας ερευνά με προσοχή το ενδεχόμενο, καθώς υπάρχει υποψία ότι ένας άνδρας 50 - 60 ετών που έμενε στον Βόλο ήταν ένα ακόμα θύμα του.

Αυτός είναι ο ψευτογιατρός που εξαπάτησε δεκάδες ανθρώπους

Δεκάδες οι καταγγελίες για τη δράση του γιατρού «μαϊμού»

Η κυρία Μαρία είναι μια από τις δεκάδες νέες καταγγελίες που έχει στα χέρια της η ασφάλεια μετά τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του Νίκου Κοντοστάθη, όπως είναι το πραγματικό όνομα του γιατρού «μαϊμού». Η μάνα μόλις είδε το πρόσωπό του θυμήθηκε το κακό που είχε κάνει στο παιδί της.

Γιατρός μαϊμού: Το «ευχαριστώ» των γονέων των δύο ανήλικων θυμάτων

«Μου στερησε απο το παιδί να περπατήσει για κάποιο χρόνο ακόμα και μου το στέρησε αυτός. Κατηγορούσε και το ίδιο το παιδί. Του έλεγε “Είσαι τεμπέλης και λαμόγιο και γι’ αυτό δεν σηκώνεσαι από κάτω από το πάτωμα που σε βάζω”… Μέσα στην εκκλησία γινόντουσαν αυτά. Δε θα τα ξεχάσω ποτέ», καταγγέλλει η γυναίκα.

Απολογείται ο ψευτογιατρός: Είκοσι νέες καταγγελίες για τις απάτες του

Εδώ και έξι ώρες, από τη στιγμή της δημοσιοποίησης των στοιχείων του ψευτογιατρού, το τηλέφωνο δε σταματά να χτυπά στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων που έχει αναλάβει την υπόθεση, με τα νέα θύματα να ξεπερνούν τα 30. 

Η έρευνα συνεχίζεται και τις επόμενες 48 ώρες θα ξεκινήσει η διαδικασία συμπληρωματικών καταθέσεων των νέων θυμάτων.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top