Τραγωδία στο χιονοδρομικό κέντρο Παρνασού: Σκοτώθηκε υπάλληλος

Καταπλακώθηκε από όχημα

χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας εργαζόμενος στο χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης. 

Σύμφωνα με το lamiareport ο 53χρονος χειριστής, καταπλακώθηκε από διαστρωτικό όχημα. Ο άνδρας, ο οποίος κατοικούσε στην Αράχωβα, εντοπίστηκε από συνάδελφό του, ο οποίος κάλεσε αμέσως την αστυνομία. 

Οι συνθήκες του δυστυχήματος παραμένουν αδιευκρίνιστες. Αξιωματικοί του Α.Τ. Γραβιάς διενεργούν προανάκριση, ενώ ανακοίνωση για τον θάνατο του εργαζόμενου εξέδωσε και η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου. 

«Η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) Α.Ε. εκφράζει τη βαθύτατη λύπη της για το τραγικό δυστύχημα που σημειώθηκε σήμερα, Τρίτη 14 Απριλίου 2020, και στοίχισε τη ζωή σε έναν εργαζόμενό της στις εγκαταστάσεις του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού.

Στον τόπο του δυστυχήματος έσπευσαν η διοίκηση και το προσωπικό του Χιονοδρομικού Κέντρου ειδοποιώντας άμεσα το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία. Ο άτυχος εργαζόμενος διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λιβαδειάς, όπου, δυστυχώς, διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Αυτές τις δύσκολες ώρες η σκέψη και η καρδιά μας είναι στο πλευρό της οικογένειας του συναδέλφου μας, τους συγγενείς και τους οικείους του. Η Διοίκηση και όλοι οι εργαζόμενοι της εταιρείας εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και την αμέριστη συμπαράσταση μας», αναφέρει.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top