Η καραντίνα ζευγαριού είχε τραγική κατάληξη- Νεκρή 37χρονη στα Εξάρχεια

Απολογείται τη Μεγάλη Τετάρτη ο 60χρονος σύντροφός της

ασθενοφόρο

Απρόσμενη και τραγική κατάληξη είχε η ιστορία ενός ζευγαριού που αποφάσισε να περάσει μαζί την περίοδο της καραντίνας. Εκείνος 60 ετών, εκείνη 37 ετών. Εν μέσω μέτρων για τον κορωνοϊό αποφάσισαν να μείνουν μαζί στο διαμέρισμα του 60χρονου στα Εξάρχεια. Μια σχέση παθιασμένη, με πολύ αλκοόλ και περίεργα ερωτικά παιχνίδια.

Δολοφονία Ιταλία: Την σκότωσε γιατί νόμιζε ότι τον είχε κολλήσει κορωνοϊό

Στις 11 Απριλίου η γυναίκα βρίσκεται νεκρή μέσα στο διαμέρισμα. Όταν φθάνει ο ιατροδικαστής αποκλείει την εγκληματική ενέργεια. Στη συνέχεια όμως, έρχεται η ανατροπή. Ο 60χρονος στην κατάθεσή του αποκαλύπτει πως ένα ερωτικό παιχνίδι κατέληξε σε τραγωδία.

Τι κατέθεσε ο 60χρονος

«Τη γνώρισα σε ένα πάρκο και ήξερα ότι είναι μητέρα ενός παιδιού. Γρήγορα γίναμε ζευγάρι. Την έβλεπα να πίνει και είχε ιδιαίτερα γούστα κατά την ερωτική πράξη... Χρησιμοποιήσαμε κάποιο αντικείμενο και είδα ότι αιμορραγούσε»

Τη ρώτησα αν είναι καλά και μου απάντησε ότι είναι μία χαρά. Με πήρε ο ύπνος ενώ την είχα αγκαλιά. Όταν ξύπνησα, προσπάθησα να την ξυπνήσω κι εκείνη αλλά δεν είχε τις αισθήσεις της. Κάλεσα το ΕΚΑΒ  και μου είπαν ότι είναι νεκρή. Στη συνέχεια κάλεσαν την Άμεση Δράση. Δεν ξέρω αν έκανα κάτι εγώ που προκάλεσε τον θάνατό της αλλά σίγουρα δεν το ήθελα».

Ο 60χρονος συνελήφθη με την κατηγορία της θανατηφόρας σωματικής βλάβης και θα απολογηθεί στον ανακριτή την Μεγάλη Τετάρτη.

Ο δικηγόρος του Μανώλης Βαμβουνάκης δήλωσε στο star.gr:

«Ο εντολέας μου έμεινε έκπληκτος όταν την είδε χωρίς τις αισθήσεις της. Σε καμία περίπτωση δεν είχε πρόθεση να της κάνει κακό και δεν υπήρξε καμία προστριβή μεταξύ τους από την ημέρα που γνωρίστηκαν. Το αντίθετο. Eίχαν μία εξαιρετικά καλή σχέση με αμοιβαία κατανόηση και αγάπη. Πρόκεται για ατύχημα, για το οποίο μάλιστα η ίδια η θανούσα δεν έδωσε αρχικά την πρέπουσα σημασία γι’ αυτό και καθησύχασε τον 60χρονο όταν την είδε να αιμορραγεί. Τα πορίσματα του ιατροδικαστή θα αποκαλύψουν την αλήθεια».

της Τασούλας Παπανικολάου

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top