Ασπρόπυργος: Πάλεψε με τους δολοφόνους του ο οδηγός νταλίκας

Τον σκότωσαν με μια μαχαιριά στην καρδιά

Σε ένα πραγματικό θρίλερ εξελίσσεται η δολοφονία ενός οδηγού νταλίκας, ο οποίος βρέθηκε νεκρός, μέσα σε μια λίμνη αίματος, στην καμπίνα του οχήματός του στον Ασπρόπυργο. 

Νεκρός οδηγός νταλίκας στον Ασπρόπυργο

Όπως είπε ο ρεπόρτερ Γιώργος Σόμπολος στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η νταλίκα έχει τουρκικές πινακίδες και ο οδηγός είναι περίπου 55 ετών από την Τουρκία. 

Το φορτηγό βρέθηκε σε μια ερημική τοποθεσία στον Ασπρόπυργο, όπου γύρω έχει εταιρείες κι ένας καταυλισμό Ρομά. Ο άνδρας δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι και σύμφωνα με την αυτοψία το θανατηφόρο χτύπημα ήταν μια μαχαιριά στην καρδιά. 

Επίσης, ο ιατροδικαστής εντόπισε μώλωπες και εκδορές στα χέρια, τα μπράτσα και τον λαιμό του θύματος, απόδειξη ότι πάλεψε με τον δολοφόνο ή τους δολοφόνους του. 

Αξίζει επίσης να αναφερθεί πως το φορτηγό βρέθηκε χωρίς φορτίο, με τους αξιωματικούς του ανθρωποκτονιών να εκτιμούν πως κίνητρο της δολοφονίας ήταν η ληστεία. 

Επίσης αισιοδοξούν ότι πολύ σύντομα θα έχουν μια εικόνα για το τι ακριβώς συνέβη, καθώς οι εταιρείες που βρίσκονται στο σημείο όπου εντοπίστηκε το φορτηγό έχουν όλες κάμερες κλειστού κυκλώματος. Αυτό που θέλουν να διαπιστώσουν είναι αν ο οδηγός πήγε μόνος του στο συγκεκριμένο σημείο για να ξεκουραστεί ή αν κάποιοι τον παρέσυραν εκεί για να τον ληστέψουν. 

Δείτε την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top