Επίθεση αγέλης σκύλων σε 22χρονο: «Κάποια στιγμή είπα ας τελειώσει γρήγορα»

Η συγκλονιστική περιγραφή του νεαρού για τον εφιάλτη που έζησε

Έναν πραγματικό εφιάλτη έζησε ο 22χρονος Στέφανος από τη Θεσσαλονίκη, όταν, ενώ έκανε τζόκινγκ στο Σέιχ Σου, του επιτέθηκε αγέλη άγριων σκύλων και τον τραυμάτισε σοβαρά. 

Ο ίδιος, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τα όσα έζησε. 

Όπως είπε, είχε βγει για να κάνει γυμναστική. Όταν τελείωσε το πρόγραμμά του, τον πλησίασαν δύο σκυλιά που στην αρχή του φάνηκαν φιλικά. Αρχικά τον μύρισαν και δεν τον πείραξαν. Εκείνος συνέχισε το τρέξιμο, όταν ξαφνικά εμφανίστηκε ένα λευκό σκυλί, αρκετά μεγαλόσωμο με άγριες διαθέσεις. 

«Προφανώς ήταν ο αρχηγός της αγέλης. Με το που ήρθε, περίπου δέκα σκυλιά με περικύκλωσαν και άρχισαν να γαβγίζουν έντονα. Πήρα τηλέφωνο τη μητέρα μου και της είπε ότι έχω γύρω μου σκυλιά που γαβγίζουν. Δεν πίστευα ότι θα μου επιτίθεντο. Η μητέρα μου, μου είπε να τα φοβίσω, αλλά δεν πρόλαβαν. Είπα στη μητέρα μου ότι δεν ξέρω τι να κάνω και τότε μου επιτέθηκαν και άρχισαν να με δαγκώνουν στα πόδια», είπε. 

Εκείνος προσπάθησε να γλιτώσει, έκανε βήματα πίσω για να απομακρυνθεί, ενώ το κινητό του τηλέφωνο πετάχτηκε πολλά μέτρα μακριά του. 

«Άρχισαν να φωνάζω “δεν ξέρω τι να κάνω βοήθεια”. Τα σκυλιά με έριξαν στο έδαφος κι έπεσαν όλα μαζί πάνω μου. Από εκεί ξεκινά ο εφιάλτης μου. Άρχισαν να με δαγκώνουν από παντού. Κάποια στιγμή σηκώθηκα, έτρεξα, μου έφυγε το παπούτσι, με έριξαν ξανά κάτω, σηκώθηκα ξανά και προσπαθούσα να βρω ένα δέντρο για να σκαρφαλώσω και να γλιτώσω», είπε. 

Τελικά βρήκε ένα δέντρο και άρχισε να σκαρφαλώνει, την ώρα που τα σκυλιά πηδούσαν και τον δάγκωναν, ενώ του έσκισαν και όλα του τα ρούχα. 

«Με τραβούσαν προς τα κάτω, μέχρι που έσπασε το δέντρο κι έπεσα στο έδαφος με την πλάτη. Έπεσαν όλα πάνω μου, με τραβούσαν, με δάγκωναν στον λαιμό, στο κεφάλι, σε όλο μου το σώμα. Εκείνη τη στιγμή το μόνο που σκεφτόμουν ήταν ότι θέλω να τελειώσει γρήγορα», είπε. 

Παρ’ όλ’ αυτά μάζεψε όσες τελευταίες δυνάμεις του είχαν απομείνει και μπόρεσε να ανέβει σε ένα τραπέζι από αυτά που υπάρχουν στα πάρκα για πικ νικ. Για καλή του τύχη εμφανίστηκαν δύο άνδρες, οι οποίοι κρατώντας ξύλα στα χέρια, κατάφεραν να σώσουν τον 22χρονο από τα άγρια σκυλιά. 

Μετέφεραν τον νεαρό στο νοσοκομείο, όπου υπεβλήθη σε τρίωρη χειρουργική επέμβαση, καθώς είχε επτά σοβαρά τραύματα, στο κεφάλι, τον λαιμό και το σώμα, και άλλα 27 πιο επιπόλαια. Οι γιατροί χαρακτήρισαν πολύ σοβαρή την κατάσταση της υγείας του, ο 22χρονος όμως κατάφερε να βγει νικητής. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top