Η συγκλονιστική μαρτυρία Έλληνα με κορωνοϊό στο Λονδίνο!

«Απαράδεκτη η βρετανική κυβέρνηση»

Πρώην ασθενής του Covid-19, ο Κρητικός Μιχάλης Πετσελάκης συγκλονίζει με τη μαρτυρία του στην Κατερίνα Ρίστα και το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR, για τις εφιαλτικές μέρες που βίωσε με τον φονικό όπλο στα σπλάχνα του, όπως αποκαλεί τον ιό

Περιγράφει μάλιστα και την οδύσσεια που πέρασε όταν χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο του Λονδίνου: «Πρώτα απ’ όλα συγχωρήστε μου τον τόνο της φωνής διότι δεν έχω σωστές ανάσες. Αυτός ο ιός επιτίθεται στον οργανισμό και θέλει να σε σκοτώσει. Εγώ αυτό το βίωσα. Ήμουν υγιέστατος, δεν είχα κανένα πρόβλημα απολύτως και ξεκίνησε με έναν πυρετό .Σε δυο μέρες μου έκοψε την όρεξη. Δεν μπορούσα να φάω απολύτως τίποτα… Την τρίτη μέρα μου έφερε αιματουρία. Μεγάλη αιματουρία… Δυο μέρες μετά αιμόπτυση. Επιτίθονταν σε όλο το σώμα με όποιον τρόπο μπορούσε. Όταν πλέον το οξυγόνο έφτασε στο 90 και ο Θεός με βοήθησε και είχα οξύμετρο σπίτι, ήρθαν αυτοί επιτέλους εδώ στην Αγγλία ακολουθώντας το πρωτόκολλο που έχουν, επτά μέρες μετά και με πήραν να με πάνε στο Νοσοκομείο. Εκεί ακολούθησε άλλος Γολγοθάς. Τεράστιες ελλείψεις, τεράστια προβλήματα. Δεν είχαν ούτε τα απαραίτητα, ούτε τα βασικά… Πήγα εκεί χωρίς αναπνοή. Δεν είχα αναπνοή. Είδα ανθρώπους να πεθαίνουν δίπλα μου. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ τα δυο πρώτα βράδια, διότι πνιγόμουν και ήμουν σε μια καρέκλα καθισμένος και προσπαθούσα να περάσω τη νύχτα. Να περάσουν οι ώρες να περάσουν τα λεπτά, διότι δίνεις μια μάχη με τον χρόνο για να μπορέσεις να ζήσεις!».

Εκτός καραντίνας φοιτητές που βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό

Μη βγαίνετε έξω!

«Με ξεκίνησαν με 10 λίτρα οξυγόνο, με πήγαν στα 4, στα 2 και με απελευθέρωσαν στις 2 Απριλίου. 7 μέρες νοσηλεύτηκα εκεί. Έκαναν ό,τι μπορούσαν κι ήταν ανθρωπίνως δυνατόν και τελικά κατάφερα κι επέζησα, άλλα τώρα προσπαθώ να ανακτήσω την αναπνοή μου την οποία μου τη στέρησε αυτός ο φονικός ιός. Θέλω ένα μήνυμα να περάσω κι αυτό να το ακούσουν όλοι. Δεν πρέπει να βγαίνουμε καθόλου έξω. Καμία άσκοπη μετακίνηση. Εγώ δεν ξέρω πως το κόλλησα αλλά το κόλλησα .Όταν μπει στο σώμα μας προσπαθεί να μας σκοτώσει .Κάντε ό,τι είναι δυνατόν οι Έλληνες να μένουν σπίτι τους. Να μην αφήσουν αυτό το φονικό όπλο να μπει στο σώμα τους. Κι ένας άνθρωπος να σωθεί είναι υπόθεση» συνέχισε. 

Στο πλευρό των γιατρών και των νοσηλευτών του «Ευαγγελισμού» ο Σ. Τσιόδρας

Απαράδεκτη η βρετανική κυβέρνηση

Κλείνοντας αναφέρθηκε και στην πολλών ημερών κωλυσιεργία της βρετανικής κυβέρνησης για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού: «Οι Έλληνες τουλάχιστον αυτή τη στιγμή έχουν μια σοβαρή κυβέρνηση και ανθρώπους που προσπαθούν να αντιμετωπίσουν σωστά το πρόβλημα. Εμείς εδώ στη Μεγάλη Βρετανία δυστυχώς έχουμε έναν κλόουν ο οποίος ούτε ήξερε τι έκανε ούτε ήξερε πως να το χειριστεί .Το ξεκίνησε διαφορετικά με την ανοσία της αγέλης , την ανοησία της αγέλης και τελικά κατέληξε να έχει κάνει lockdown. Όταν στην Ιταλία πέθαιναν 1.000 άνθρωποι την ημέρα, εμείς εδώ είχαμε συναυλίες με 8.000 ανθρώπους στον ίδιο  χώρο. Δυστυχώς η διαχείριση από τη βρετανική κυβέρνηση ήταν απαράδεκτη και για αυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε!».

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων Σαββατοκύριακου του STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top