Λαύριo: Aυτός είναι ο άνδρας που φέρεται να δολοφόνησε άγρια τη γυναίκα του

Αποκλειστικές εικόνες του Star από την αναζήτηση του λίγο πριν συλληφθεί

Δείτε το video από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον πρόσφυγα από τη Συρία που δολοφόνησε με μαχαίρι τη σύζυγό του στον καταυλισμό του Λαυρίου, μπροστά στα έντρομα μάτια των ανήλικων παιδιών τους. 

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και ο δημοσιογράφος Βάιος Σύρρος κατέγραψαν αποκλειστικές εικόνες από την αναζήτηση του δράστη, που προσπαθούσε να ξεφύγει από τους αστυνομικούς. 

Με τη φωτογραφία του καταζητούμενου στα κινητά τους, αστυνομικοί της ασφάλειας Λαυρίου αλλά και δεκάδες Κούρδοι χωρισμένοι σε αποσπάσματα, αναζητούσαν παντού τον φερόμενο ως δράστη της στυγερής δολοφονίας. Μέσα σε ερειπωμένα κτίρια, σε παραπήγματα ακόμα και στις παραλίες κοντά στο λιμάνι του Λαυρίου.

Λαύριο: Συνελήφθη ο 45χρονος που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη σύζυγό του

Η δολοφονία της 35χρονης γυναίκας από τον σύζυγό της μπροστά στα έντρομα μάτια των ανήλικων παιδιών τους, συγκλόνισε άπαντες στον καταυλισμό.

Το στυγερό έγκλημα έγινε μέσα στο διαμέρισμα της οικογένειας. Μαρτυρίες αναφέρουν πως για αρκετή ώρα, μέχρι το θύμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της, ο σύζυγός της και φερόμενος ως δράστης ήταν δίπλα της και προσπαθούσε να τη βοηθήσει.

Για περισσότερες από τρεις ώρες ο κατηγορούμενος κρυβόταν στο Φοινικόδασος, ένα πάρκο στην άκρη της πόλης του Λαυρίου. Κάποια στιγμή λίγο μετά τις 22:30 βγήκε από το πάρκο και πήγε στην απέναντι στάση για να πάρει το λεωφορείο για την Αθήνα. Οι αστυνομικοί όμως του είχαν στήσει ενέδρα, τον ακινητοποίησαν και του πέρασαν χειροπέδες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top