Τρόμος στο Αιγάλεω: Μαχαίρωσε έξι φορές 34χρονη για να της πάρει την τσάντα

Της επιτέθηκε την ώρα που επέστρεφε από την δουλειά της

Δείτε το video από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Άγρια επίθεση με σουγιά δέχθηκε μία 34χρονη γυναίκα από το Αιγάλεω, την ώρα που επέστρεφε από την δουλειά της.

Η νεαρή κοπέλα έζησε τον απόλυτο τρόμο στα χέρια ενός αδίστακτου ληστή την περασμένη Παρασκευή, λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ.

Με το που πάρκαρε το αυτοκίνητό της, ο δράστης της έβαλε τον σουγιά στον λαιμό και της ζήτησε την τσάντα. Μάλιστα δεν δίστασε να την καρφώσει έξι φορές με τον σουγιά για να της την αρπάξει. 

Όπως ανέφερε φίλος της στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τον δημοσιογράφο Γιάννη Σωτηρόπουλο, η 34χρονη δέχθηκε μαχαιριές δεξιά και αριστερά στον λαιμό, στα χέρια και την πλάτη. Παράλληλα ο αδίστακτος ληστής τη χτύπησε στο κεφάλι και τα πλευρά.

Αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star πως άκουσε κάποια στιγμή «βοήθεια! Βοήθεια! Βγαίνω στο μπαλκόνι και βλέπω έναν τύπο να έχει πιάσει μια κυρία και τη γυρνάει στον δρόμο».

Ένας άλλος γείτονας που άκουσε τα ουρλιαχτά της κοπέλας, δεν δίστασε να ορμήξει στον ληστή:

«Τον έπιασα και τον τράβηξα με πολύ προσπάθεια από πάνω της. Αυτός κράταγε μαχαίρι και την ώρα που τον τράβαγα, του έπεσε κάτω από το αυτοκίνητο. Η κοπέλα ήταν σε σοκ. Σε απόλυτο σοκ!» δήλωσε στον δημοσιογράφο Γιάννη Σωτηρόπουλο.

Ο αδίστακτος δράστης αμέσως μετά την επίθεση μπήκε στο αμάξι που είχε καλυμμένες πινακίδες και έφυγε σαν να μη συμβαίνει τίποτα.

Η άτυχη 34χρονη νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο «Ερυθρός» και αναμένεται τις επόμενες ημέρες να πάρει εξιτήριο. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top