Κυβερνοπόλεμος Ελλήνων και Τούρκων χάκερς με φόντο το Αιγαίο

Έτοιμο κοίτασμα κλέβει η Τουρκία 

Κυβερνοστρατό από υπολογιστές μολυσμένους με ιούς δημιούργησαν οι Τούρκοι χάκερς, Anka Neferler Tim, για να επιτεθούν στις πέντε ελληνικές κυβερνητικές ιστοσελίδες την περασμένη Παρασκευή, χωρίς να προκληθεί ζημιά.

Sextortion scam: Προσοχή σε εκβιαστικά μηνύματα που έρχονται στα mail

Σύμφωνα με τον ειδικό σε θέματα κυβερνοασφάλειας, Θεόφιλο Κασιμή, «το κυβερνοέγκλημα δεν είναι ακατόρθωτο, δεν είναι όμως και εύκολο. Είναι καθαρά θέμα τεχνογνωσίας του επιτιθέμενου και αυτογνωσίας του αμυνόμενου».

Η απάντηση των Anonymous Greece στους Τούρκους χάκερς

Οι ειδικοί εκτιμούν ότι οι Τούρκοι σκανάρουν αυτή τη στιγμή το ελληνικό διαδίκτυο.

Οι Anonymous Greece τους απάντησαν χακάροντας 10 τουρικικές ιστοσελίδες, ανάμεσά τους και αυτή της τουρκικής μυστικής υπηρεσίας. Λίγο πριν τις επιθέσεις, τους έστειλαν στους Τούρκους το μήνυμά τους μέσω του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star.  

«Οι επιθέσεις των Τούρκων χάκερς ήταν μηδαμινές. Δεν έγινε καμία ουσιαστική ζημιά στην κυβέρνηση της χώρας μας. Επειδή είναι προκλητικοί θα απαντήσουμε στις επιθέσεις τους και θα πλήξουμε σημαντικές υποδομές επικοινωνίας της κυβέρνησης και της χώρας τους. Έχουμε πρόσβαση σε όλα τα στοιχεία κυβερνητικών στελεχών Τούρκων και σε όλα τα νοσοκομεία της χώρας τους. Θα απαντήσουμε σύντομα πολύ σκληρά» δήλωσαν οι Anonymous Greece. 

Έτοιμο κοίτασμα κλέβει η Τουρκία 

Ο κυβερνοπόλεμος μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων γίνεται με φόντο το Αιγαίο και τη διαμάχη για το φυσικό αέριο στη Μεσόγειο, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της γερμανική εφημερίδα. 

Διαψεύδει τον Ερντογάν η Ιταλία-  «Δε διαπραγματευτήκαμε γεωτρήσεις!»

Οι Τούρκοι κλέβουν κοιτάσματα από το οικόπεδο 8 της κυπριακής ΑΟΖ που ανήκουν στην ιταλική ΕΝΙ.  

«Αν βρούμε αέριο, η Τουρκική δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου θα πάρει το μερίδιο που δικαιούται στους υδρογανάνθρακες της περιοχής αυτής. Θα είναι στη δική τους επιλογή» δήλωσε ο Τούρκος υπουργός Ενέργειας, Φατίχ Ντονμέζ. 

Οι Τούρκοι έχουν κάνει ήδη πέντε παράνομες γεωτρήσεις στην κυπριακή ΑΟΖ με μηδενικά αποτελέσματα. Το Γιαβούζ θα τρυπήσει σε απόσταση ελάχιστων μέτρων από το γεωτρύπανο της ΕΝΙ.   

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top